Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων ![]() | Τρόποι εμφάνισης ![]() |
| |||
| |||
![]()
Καταρχάς σας καλησπερίζω... Έχω ένα πρόβλημα με πελατολόγιο, καθ' όσον άσχετος με το excel και θα ήθελα τη βοήθειά σας. Σας αποστέλλω συνημμένο ένα excel και αναλύω, (εύχομαι κατανοητά) το, τι ακριβώς χρειάζομαι. Ελπίζω να μην κουράσω ιδιαίτερα..
|
|
![]()
Καλημέρα Φίλε Νίκο (αν και είσαι αρκετό καιρό στο forum) καλώς ήλθες και επίσημα στην παρέα μας. Τα 3 ζητούμενα σου έχουν κατ' επανάληψη δοθεί στο forum με το 3ο και 2ο (και με αυτήν την σειρά) να είναι και σχετικά πρόσφατα. Από κεί και πέρα είναι τόσο απαραίτητο να μεταφέρονται οι εγγραφές που λες στο 2ο φύλλο; Γιατί δεν βάζεις ένα φίλτρο κατά όνομα για παράδειγμα στο 1ο φύλλο και να έχεις εικόνα από όλες τις κινήσεις (παραγγελίες) του πελάτη Μια σκέψη έκανα... |
| |||
| |||
![]()
Σπύρο σε ευχαριστώ για την απάντησή σου. Ομολογώ πως δεν το έχω σκεφτεί να το κάνω αυτό σε ένα φύλλο, όπως μου λες.. Μέχρι τώρα όλα αυτά γίνονται σε βιβλία χειρόγραφα. Είμαι στο ψάξιμο εδώ στο site, να βρω τρόπους, ώστε να τους προσαρμόσω σε αυτό που θέλω..
|
|
![]()
Φίλε Νίκο Ρίξε μια ματιά εδώ: http://www.ms-office.gr/forum/excel-...html#post17893 Πιστεύω να βοηθήσει να δει κανείς με άλλο μάτι την excel όσο νέος ή παλιός χρήστης κι αν είναι |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Έκθεση για εμφάνιση οφειλών σε πελατολόγιο | choulio19 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 17-04-12 11:41 |
Πελατολόγιο | choulio19 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 30-04-11 11:50 |
Βάση για πελατολογιο Κομμωτηρίου | Melisson | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 24-01-11 19:50 |
[ Εκθέσεις ] ΠΕΛΑΤΟΛΟΓΙΟ - ενεργος ή οχι πελατης) | tzvangel | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 27-02-10 13:35 |
Η ώρα είναι 14:05.