| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Γεια σας παιδιά, Θέλω να κάνω μορφοποίηση υπό όρους max min π.χ. 10, 20, 30, 40 0, 15 να χρωματίζει με κόκκινο το μεγαλύτερο και πράσινο το μικρότερο, να μη λαμβάνει υπόψη το (0) ως μικρότερο! Ευχαριστώ για όποια βοήθεια |
|
|
|
Καλησπέρα Υποθέτουμε ότι στην περιοχή Α1:Α10 έχουμε δεδομένα και θέλουμε να εφαρμόσουμε μορφοποίηση υπό όρους min, max χωρίς να λαμβάνονται υπ' όψιν οι μηδενικές τιμές. Σε δύο κελιά της επιλογής μας βάζουμε τους τύπους της εικόνας και εισάγουμε με Ctrl+Shift+Enter Εφαρμόζουμε την μορφοποίηση με ισότητα ώς προς τα δύο αυτά κελιά (*βλέπε εικόνα) |
|
| |||
| |||
|
Γεια σου Σπύρο, δεν μου δουλεύει δεν ξέρω που κάνω το λάθος, ανεβάζω συνημμένο ρίξε μια ματιά αν θέλεις, επίσης δεν κατάλαβα την έκφραση εισάγουμε με (Ctrl+Shift+Enter) Ευχαριστώ Γιώργος Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη gfevran : 18-02-14 στις 21:31. |
|
|
|
Γιώργο το λάθος είναι ...δύο Πρώτα δεν έβαλες καθόλου τύπους οπότε πως να δουλέψει και μετά έχεις και στην μορφοποίηση λάθος που όπως φαίνεται στην φωτογραφία πιο πάνω δεν είναι με τύπο αλλά με ισότητα προς τα κελιά Δες το πιο κάτω βιβλίο...αναλυτικά |
|
| |||
| |||
|
Σπύρο τέλειο! Σ' Υπέρ Ευχαριστώ. |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Η ώρα είναι 11:14.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο