![]() |
ComboBox φίλτρο 1 Συνημμένο(α) Καλησπέρα σε όλους Θα ήθελα την Βοήθεια σας στο ComboBox της φόρμας πρέπει να εμφανίζονται μόνο τα ονόματα της στήλη (Β) όταν στην στήλη (Ε) είναι TRUE. |
1 Συνημμένο(α) Καλημέρα Κοίτα το συνημμένο Θανάσης |
Καλημέρα Θανάση Σε ευχαριστώ |
Καλησπέρα Θανάση Μου προέκυψε ένα πρόβλημα ενώ θέλω να βλέπω το Customer όταν επιλεγεί να μου επιστέφει Customer.Row-1 είναι δυνατόν αυτό |
Καλησπέρα Ανέβασε αρχείο δεν κατάλαβα τι εννοείς |
1 Συνημμένο(α) Ενώ βλέποντας .AddItem Customer.Value να επιλεγώ .AddItem Customer.Row |
1 Συνημμένο(α) Καλησπέρα Γιώργο, δες το επισυναπτόμενο αρχείο. Ελπίζω να κατάλαβα το ζητούμενο Γιώργος |
Για να αλλάξω την γραμμή εμφάνισης από (ΒΙΘΥΝΙΑΣ 29 2) σε (1 ΒΙΘΥΝΙΑΣ 29) τι πειράζω Dim rngCheck As Range, rngSource As Range Dim i As Long, j As Long, numRows As Long numRows = 1000 Set rngCheck = Worksheets("pelates").Range("E2").Resize(numRows) Set rngSource = Worksheets("pelates").Range("B2").Resize(numRows) ReDim x(1 To numRows) As String ReDim y(1 To numRows) As Long For i = 1 To numRows If rngCheck.Cells(i) = True Then j = j + 1 x(j) = rngSource.Cells(i) y(j) = rngSource.Cells(i).Row End If Next ReDim Z(1 To j, 1) For i = 1 To j Z(i, 0) = x(i): Z(i, 1) = y(i) Next ComboBox1.List = Z |
x(j) = j & " " & rngSource.Cells(i) |
Η σειρά εμφάνισης στην γραμμής αυτή δεν είναι (Z(i, 0) = x(i)= ΒΙΘΥΝΙΑΣ 29 : Z(i, 1) = y(i) – 1=ID πως την αλλάζω σε ID ΒΙΘΥΝΙΑΣ 29 |
x(j) = rngSource.Cells(i).Offset(0, -1) & " " & rngSource.Cells(i) |
1 Συνημμένο(α) Καλημέρα Αν και δόθηκε η λύση από τον Γιώργο, κοίτα το συνημμένο,άλλαξε την γραμμή στη σωστή .AddItem Customer.Offset(, -1) & " " & Customer.Value Θανάσης |
Θανάση και Γιώργο σας ευχάριστο πολύ και η δύο λύσεις πολύ αξιόλογες αν και καταλαβαίνω καλύτερα του Θανάση και έχω ακόμη το ίδιο ερώτημα για την λύσει του Γιώργου αλλά δεν θα το ψάξω άλλο έχω κόλληση και σε πολλά αλλά γιατί τα αγγλικά μου δεν με βοηθούν και η μετάφραση με μπερδεύει ακόμη περισσότερο για όπια Βοήθεια θα επιστέψω και ελπίζω σε αυτήν. |
1 Συνημμένο(α) Καλημέρα σε όλους! Δείτε άλλη μια προσέγγιση στο ζητούμενο στο παρακάτω συνημμένο. Φιλικά Τάσος |
Καλησπέρα σε όλους Τάσο σε ευχαριστώ πολύ αλλά η εντολή CStr τι είναι και τι κάνη |
Καλησπέρα! Η συνάρτηση Cstr(expression) μετατρέπει μια έκφραση σε συμβολοσειρά. Υπάρχουν περιπτώσεις όπου η χρήση της είναι απαραίτητη όταν πρέπει να συμπληρωθούν ημερομηνίες ή δεκαδικοί αριθμοί σε στήλη σύνθετου πλαισίου ή πλαισίου λίστας. Σχετικά με τις συναρτήσεις μετατροπής τύπου δεδομένων μπορείς να δείς εδώ: Type Conversion Functions ή εδώ: Συναρτήσεις μετατροπής τύπου - Access - Office.com Φιλικά Τάσος |
| Η ώρα είναι 20:27. |
Ms-Office.gr - ©2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.