| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους και συγχαρητήρια στο φόρουμ με τους υπεύθυνους και στα μέλη του. Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα: Σε ένα βιβλίο εργασίας Excel έχω ερωτηματολόγια με συνολικά 500 CheckBox. Τα CheckBox βρίσκονται ένα ανά γραμμή, και η τιμή τους (TRUE FALSE) πρέπει να συνδεθεί σε κελί κάποιας άλλης στήλης στην ίδια γραμμή μ αυτή που βρίσκονται. Ξεκίνησα να το κάνω χειροκίνητα αλλά 500 CheckBox… δεν είναι απλή υπόθεση. Πως μπορώ να αυτοματοποιήσω αυτή τη διαδικασία; Ευχαριστώ πολύ Λάκης Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη gr8styl : 08-01-10 στις 22:28. Αιτία: Πρόσθεση προθέματος |
|
| ||||
| ||||
|
Αγαπητέ Λάκη καλημέρακαι χρόνια πολλά! Αυτό επιτυγχάνεται με VBA. Νομίζω ότι η απάντηση που θέλω να σου δώσω θα είναι πιο κατανοητή αν συνοδεύεται με ένα σχετικό παράδειγμα. Ρίξε λοιπόν μια ματιά στο συνημμένο, και .. περιμένουμε νέα σου Φιλικά Τάσος
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών |
|
| |||
| |||
|
Καλημέρα σε όλους! Φίλε Τάσο, είναι ακριβώς ότι ζητούσα! Σ ευχαριστώ πολύ, μου γλίτωσες πολύ χρόνο με το παράδειγμα σου! Για άλλη μια φορά συγχαρητήρια. Εύχομαι σε όλους καλή Πρωτοχρονιά! Φιλικά Λάκης |
|
| |||
| |||
|
Είσαι Θεός .....έψαχνα κάτι τέτοιο πολύ καιρό! Ευχαριστώ συγχαρητήρια!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Tasos : 19-11-10 στις 12:45. Αιτία: ΚΕΦΑΛΑΙΑ... |
|
| ||||
| ||||
|
Καλημέρα Ηρακλή και καλωσόρισες στο φόρουμ! Χαίρομαι που σ εξυπηρετεί το παράδειγμα αυτό! Σ ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Φιλικά Τάσος
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| βοήθεια με ερώτημα με πολλά checkBoxes = True | γιώργοςΚ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 09-09-14 22:17 |
| [VBA] Προβλημα με Checkboxes | othonas | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 08-03-14 12:22 |
| [Γενικά] Ερωτηματολόγιο απορίες | sofie | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 15 | 07-05-12 21:12 |
Η ώρα είναι 09:52.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο