| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |
|
| |||
| |||
|
Φίλοι του φόρουμ γειά σας. Όπως θα δείτε και στο συνημμένο έχω ένα πρόβλημα με την μπάρα κύλισης φίλτρου όταν πάω να επιλέξω ξεκινάει από τα τελευταία δεδομένα πως μπορεί να διορθωθεί αυτό;;;; Σας ευχαριστώ |
|
| |||
| |||
|
ΣΥΓΝΩΜΗ λάθος συνημμένο έστειλα
|
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα Χρήστο, αυτό συμβαίνει επειδή η περιοχή που ορίζει το όνομα ΕΙΔΟΣ (λίστα επικύρωσης ) περιέχει κενά κελιά. Για να διορθωθεί, άλλαξε τον τύπο στο όνομα ΕΙΔΟΣ με τον παρακάτω: =DATA!$A$1:INDEX(DATA!$A:$A;COUNTA(DATA!$A:$A)) Φιλικά/Γιώργος |
|
| |||
| |||
|
Φίλοι του φόρουμ γειά σας. Φίλες Γιώργο σε ευχαριστώ για την βοήθειά σου αλλά δεν έχω καταλάβει σε πιο φύλλο και πως ακριβώς να το κάνω θα ήθελα την βοήθειά σου. Σε ευχαριστώ για τον χρόνο σου |
|
|
|
Δες και ένα παράδειγμα, για το πως μπορούμε να κάνουμε την δουλειά μας πολύ ευκολότερα απ' ότι νομίζουμε. Το να δουλεύουμε με πίνακες δεν είναι δύσκολο, είναι πιο εύκολο από τις περιοχές και έχουμε πολλά περισσότερα να κερδίσουμε, στην πορεία της εργασίας μας. |
|
|
|
Καλησπέρα Πέρα από τύπους για να μην υπάρχουν κενά στις λίστες το έχουμε πει κατ' επανάληψη όσοι φίλοι έχουν 2007 και νεώτερο excel καλό είναι να χρησιμοποιούν πίνακες. Αν κάνεις τις λίστες σου στο φύλλο Data πίνακες χωρίς κενά κελιά δεν θα υπάρχει ποτέ πρόβλημα. Όταν εισάγεις νέα γραμμή σε κάποιον πίνακα με νέο αντικείμενο θα γίνει η λίστα από μόνη της σωστή επειδή οι πίνακες είναι εξ' ορισμού δυναμικοί. |
|
| |||
| |||
|
Χρήστο στο βιβλίο εργασίας που επισυνάπτεις, όπως φαίνεται ανοίγοντας το παράθυρο Name Manager από την καρτέλα Formulas της κορδέλας, έχεις ορίσει πολλά ονόματα. Ένα από τα ονόματα είναι το ΕΙΔΟΣ. Αυτό θα πρέπει να το διορθώσεις όπως σου υπέδειξα. |
|
| |||
| |||
|
Φίλοι του φόρουμ γειά σας. Φίλοι Γιώργο και Σπύρο σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας. Δεν σας κρύβω ότι όλο το απόγευμα προσπαθώ να κάνω όλα αυτά που μου προτείνεται και δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Σπύρο ωραίο το συνημμένο σου αλλά δεν μου λες πως πρέπει να το κάνω. Προσπάθησα μέσω google & You Tube να καταλάβω πως γίνεται και δεν κατάφερα τίποτα. Γιώργο όταν λες Παράθεση:
και επίσης πήγα στο φύλλο DATA και εκεί που έγραφε ΕΙΔΟΣ έγραψα τον τύπο αλλά δεν το δέχεται. Αν δεν γίνομαι κουραστικός θα ήθελα περισσότερη βοήθεια. Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας |
|
| ||||
| ||||
|
Καλησπέρα! Χρήστο πήγαινε στην καρτέλα "Τύποι" και επίλεξε την εντολή "Διαχείριση ονομάτων" Εναλλακτικά χρησιμοποίησε τον συνδυασμό πλήκτρων CTRL+F3 Aν αντιμετωπίζεις πρόβλημα, τρέξε αυτόν τον κώδικα για να σου ανοίξει το εν λόγω παράθυρο διαλόγου: Κώδικας: Sub OpenNameManager()
Application.Dialogs(xlDialogNameManager).Show
End Sub
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών |
|
| |||
| |||
|
Τάσο Καλησπέρα και σε λίγο Καλημέρα Άξιζε το ξενύχτι μου γιατί από το απόγευμα προσπαθούσα να το φτιάξω Σε ευχαριστώ όπως και τους φίλους Γιώργο και Σπύρο Νάστε καλά να μας βοηθάτε Σας ευχαριστώ |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Μορφοποίηση] Χρωματισμός Φίλτρου | xristos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 17-02-16 18:23 |
| Οριζόντια μπάρα κύλισης σε συνεχεις φόρμες με μορφοποίηση υπο όρους | CrisPapadakis | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 10 | 11-12-13 07:13 |
| [ Φόρμες ] Scroll μπάρα σε συνεχόμενες φόρμες | CrisPapadakis | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 09-10-13 19:31 |
| menu που βρίσκονται ως μπάρα επάνω στην Access | atlasgr | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 16-11-10 22:04 |
| [ Ερωτήματα ] Χρήση φίλτρου | mdragon | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 02-11-10 17:00 |
Η ώρα είναι 08:17.

Υβριδικός τρόπος