| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Παιδια καλησπερα και χρονια πολλα Ειδα το αρθρο του Τασου http://www.ms-office.gr/forum/excel-...eo-biblio.html Και θελω να κανω το εξης εχω ενα excel με καποια ονοματα και θελω αυτα τα ονοματα να μπαινουν σε ενα αλλο φυλλο excel και να δημιουργειται νεο αρχειο καθε φορα για καθε ονομα. Για να ειμαι ποιο ακριβης εχω την φορμα αναζητησης και θελω να εισαγω τα ονοματα των πελατων μου και για καθε πελατη να δημιουργειτε νεο excel τι να πειραξω απο το πρωτο post του Τασου? |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Excel07] Αντιγραφη κελιών σε νεο βιβλιο εργασιας | sotisanis | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 05-04-15 22:31 |
| [Excel07] Αντιγραφή γραμμής σε νέο φύλλο | lefcos_geo | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 10 | 12-03-13 22:31 |
| [VBA] Μεταφορά δεδομένων από ένα βιβλίο εργασίας σε άλλο βιβλίο εργασίας. | anestaki | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 24-10-12 07:24 |
| [Γενικά] Αντιγραφή φύλλου σε άλλο βιβλίο | jimrenoir | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 20-05-12 21:29 |
| [VBA] Αυτόματη αντιγραφή φύλλου Excel σε νέο βιβλίο | Tasos | Excel - Tips & Tricks | 0 | 02-04-12 17:51 |
Η ώρα είναι 18:26.

Θεματικός Τρόπος