| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
Καλημέρα Η συνάρτηση, δεν λειτουργεί, διότι, δεν έχει αποδοθεί σωστά. Επιλέγουμε την περιοχή και εφαρμόζουμε, τον κανόνα της εικόνας. |
|
|
|
και το αρχείο σου.
|
|
| |||
| |||
|
Σπύρο ευχαριστώ για την απάντηση. Απ'ότι είδα, αφού ορίσω τα κελιά στα οποία θέλω να εφαρμοστεί η Μορφοποίηση, στον Τύπο βάζω το πρώτο κελί της περιοχής, στην περίπτωσή μου το B4. =OR(B4="peter";B4="paul") |
|
|
|
Σωστά...! Να πούμε, ότι στην συγκεκριμένη περίπτωση, δεν χρειάζεται κανένας τύπος. Μπορεί να γίνει και από την ενσωματωμένη λειτουργία κειμένων. (*βλέπε εικόνα) |
|
| |||
| |||
| Ναι φυσικά, αλλά αν έχω πχ 10 ονόματα πρέπει να το κάνω 10 φορές ενώ με τον Τύπο (OR) το κάνω μια φορά βάζοντας 10 ονόματα.
|
|
|
|
Κοίταξε κάτι, που θα έκανα εγώ, αν είχα να λύσω, αυτό το πρόβλημα... Προσθέτεις, αφαιρείς, αλλάζεις, διαγράφεις, χωρίς ποτέ να έχεις πρόβλημα, αλλαγής τύπων ή κανόνα... |
|
| |||
| |||
| Παράθεση:
Ευχαριστώ πολύ Σπύρο!! |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Μορφοποίηση] Μορφοποίηση Υπό όρους | Spirosgr | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 08-11-17 11:44 |
| Μορφοποίηση υπό όρους -Να αναβοσβήνει το πλαίσιο κειμένου | alex | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 11-02-13 14:57 |
| Μορφοποίηση υπο όρους | alex | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 16-10-12 07:35 |
| [VBA] Διάσπαση κειμένου σε περισσότερα κελιά και το αντίστροφο | Tasos | Excel samples - Χρήσιμα αρχεία & παραδείγματα | 0 | 16-09-12 19:20 |
| Μορφοποίηση υπό όρους... | jimrenoir | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 18-04-11 18:28 |
Η ώρα είναι 20:52.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο