| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά. Μια μικρή βοήθεια.Θέλω να μεταφέρω δεδομένα από ένα φύλλο σε άλλο με το πάτημα ενος κουμπιου. Σαν αρχάριος που είμαι έχω κάνει 6 κουμπιά με αποτέλεσμα να καταντάει κουραστικό και επίπονο.Αν μπορεί αυτή η διαδικασία να γίνεται με ένα μόνο κουμπί θα μου έλυνε τα χέρια. Επίσης την ημερομηνία την μεταφέρει λάθος και το ποσο το μεταφέρει σαν κείμενο. Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας. |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Συναρτήσεις] Μεταφορά δεδομένων | xristos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 29-11-14 21:23 |
| [VBA] Μεταφορά δεδομένων | sotisanis | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 16-10-14 23:40 |
| [Συναρτήσεις] Μεταφορά Δεδομένων (διαχωρισμός δεδομένων) | xristos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 13-05-12 09:26 |
| Μεταφορά δεδομένων | jimrenoir | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 8 | 30-03-11 12:42 |
| Μεταφορά δεδομένων | iondep | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 05-10-10 16:09 |
Η ώρα είναι 10:42.

Θεματικός Τρόπος