| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
καλησπερα παιδια θελω λιγο τα φωτα σας για αλλη μια φορα ![]() εχω φτιαξει ενα αρχειο για αναζητηση και θελω να κανω το εξης να μπορω να κανω αναζητηση ειτε με το Στηλη 1 (οπως ειναι τωρα) ειτε με το Στηλη 2 ,οχι ταυτοχρονα η το Στηλη 1 η το Στηλη 2. και να τοποθετουνται οι αντιστοιχες τιμες στα υπολοιπα κελια. πως να το κανω ρε παιδια??? |
|
| |||
| |||
|
παιδια το βελτιωσα αλλα δεν μπορω να βγαλω ακρη. θελω να μπορω να κανω αναζητηση ειτε με το Article ειτε με το DESCRIPTION αλλα να αλλαζει και το αντιστοιχο κελι διπλα του.πως θα το κανω ρε παιδια??
|
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα Σωτήρη, δες μια πρόταση στο επισυναπτόμενο αρχείο. |
|
| |||
| |||
|
καλησπερα.ναι αυτο το ξερω.δεν θελω κατι τετοιο δες ενα που εχω βρει
|
|
| |||
| |||
|
καμοια βοηθεια ρε παιδια?
|
|
| |||
| |||
|
ουτε ενας ρε παιδια δεν μπορει να βοηθησει?
|
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα Κοίτα το συνημμένο και τα λέμε. Θανάσης |
|
| |||
| |||
|
ακριβως αυτο θελω!!!μπορεις λιγο να μου εξηγησεις τι εκανες.γτ το θεμα ειναι να το καταλαβω κιολας!!!!
|
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα Σωτήρη με το που πατάς σε κελιά των στηλών 2 κ 3, ενεργοποιείτε ο κώδικας του Φύλλο1 Private Sub Worksheet_SelectionChange(ByVal Target As Range) και με αυτόν μπαίνουν οι αντίστοιχες συναρτήσεις, στα κελιά. Θανάσης |
|
| ||||
| ||||
|
Σωτήρη, δοκίμασε και το συνημμένο αρχείο που χρησιμοποιεί σαν πρόταση UserForm για την εμφάνιση των αποτελεσμάτων. Όταν εισάγεις στοιχεία στις στήλες (κωδικός, βοηθ. κωδικός, περιγραφή) πατώντας Enter, πραγματοποιείται αναζήτηση (γίνεται διάκριση κεφαλαίων-πεζών) στην αντίστοιχη στήλη του Stock και από τα αποτελέσματα μπορεί να επιλέξει το επιθυμητό προϊόν για να συμπληρωθούν και οι άλλες στήλες.
__________________ Your Curiosity Will Be The Death Of You! |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| Βοήθεια για αναζήτηση σε Access | soc07 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 28 | 10-04-18 10:49 |
Η ώρα είναι 10:53.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο