| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Θέλω να μετρήσω πόσα κενά κελιά υπάρχουν σε μια στήλη μέχρι το πρώτο κελί που εμφανίζει δεδομένα δηλαδή: 1 κενό κελί κενό κελί 1 κενό κελί κενό κελί κενό κελί 1 για το πάνω παράδειγμα θέλω να μου βγάζει τον αριθμό 3 διαβάζοντας τα κελιά από κάτω προς τα πάνω. Σημ. Τα κελιά στο παράδειγμα που χρησιμοποίησα έχουν σαν δεδομένα την τιμή 1. |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Excel07] Εισαγωγή κενών κελιών σε στήλη | George R | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 13-05-16 07:42 |
| [Excel07] Εκτύπωση μη κενων κελιών | George R | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 08-08-13 08:07 |
| [Συναρτήσεις] Εύρεση ημερομηνίας που άρχισε το μηδενικό Στοκ και μέτρηση ημερών | Eleniath | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 25-04-13 21:02 |
| [Συναρτήσεις] Μέτρηση μονδικών ονομάτων σε φιλτραρισμένη περιοχή | Eleniath | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 16-03-13 19:07 |
| [VBA] Απόκρυψη κενών κελιών | manolis | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 10-03-13 21:40 |
Η ώρα είναι 21:37.

Θεματικός Τρόπος