Ανανέωση ιστοσελίδας
ms-office.gr > Forum > Microsoft Excel > Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις > [Γενικά] Μέτρηση κενών κελιών υπό όρους;

Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ.

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Prev Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Next
Παλιά 19-09-13, 11:11
Όνομα: Μίλτος
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική

Προεπιλογή Μέτρηση κενών κελιών υπό όρους;

Θέλω να μετρήσω πόσα κενά κελιά υπάρχουν σε μια στήλη μέχρι το πρώτο κελί που εμφανίζει δεδομένα δηλαδή:

1
κενό κελί
κενό κελί
1
κενό κελί
κενό κελί
κενό κελί
1

για το πάνω παράδειγμα θέλω να μου βγάζει τον αριθμό 3 διαβάζοντας τα κελιά από κάτω προς τα πάνω. Σημ. Τα κελιά στο παράδειγμα που χρησιμοποίησα έχουν σαν δεδομένα την τιμή 1.
Απάντηση με παράθεση

Δικαιώματα - Επιλογές
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε απαντήσεις
Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

Ο κώδικας ΒΒ είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Trackbacks are εκτός λειτουργίας
Pingbacks are εκτός λειτουργίας
Refbacks are εκτός λειτουργίας

Παρόμοια Θέματα

Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
[Excel07] Εισαγωγή κενών κελιών σε στήλη George R Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 3 13-05-16 07:42
[Excel07] Εκτύπωση μη κενων κελιών George R Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 1 08-08-13 08:07
[Συναρτήσεις] Εύρεση ημερομηνίας που άρχισε το μηδενικό Στοκ και μέτρηση ημερών Eleniath Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 5 25-04-13 21:02
[Συναρτήσεις] Μέτρηση μονδικών ονομάτων σε φιλτραρισμένη περιοχή Eleniath Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 7 16-03-13 19:07
[VBA] Απόκρυψη κενών κελιών manolis Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 7 10-03-13 21:40

Η ώρα είναι 21:37.