| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |
|
| |||
| |||
|
Γεια σας, Θα ήθελα τη βοήθειά σας πάνω σε ένα θέμα που αντιμετωπίζω. Έχω δύο πίνακες που έχουν κοινή την πρώτη στήλη. Θα ήθελα -αν είναι δυνατόν- όταν προσθέτω εγγραφές στον πρώτο πίνακα, το πρώτο στοιχείο από αυτές να προστίθεται και στο δεύτερο αυτόματα. Για παράδειγμα, στο αρχείο που επισυνάπτω, αν προσθέσω ένα όνομα στο κελί Β9, θα ήθελα να προστεθεί αυτόματα και στο Ε9. Προσπάθησα να χρησιμοποιήσω named ranges και tables που νομίζω πως έχουν δυναμικό μέγεθος, αλλά το paste link δε δείχνει να δουλεύει (εκτός κι αν κάνω κάποιο λάθος). Έκανα αναζήτηση για παρόμοια θέματα στο forum αλλά δυστυχώς δεν έβγαλα άκρη. Το πρόβλημά μου είναι ότι, λόγω περιορισμών ασφαλείας δεν μου επιτρέπεται να χρησιμοποιήσω xlsm ώστε να έχω μακροεντολές και vba. Αν έχετε κάποια ιδέα θα εκτιμηθεί δεόντως. Ευχαριστώ. |
|
|
|
Καλημέρα Μάριε καλώς ήλθες στο φόρουμ Για απλές διαδικασίες χωρίς προβλήματα, και σπαζοκεφαλιές Ο Πίνακας 2 περισσότερες γραμμές από τον 1 Και =IFERROR(Table2[@Όνομα];"") στο E5 |
|
| |||
| |||
|
Σπύρο γεια σου και σε ευχαριστώ για το καλωσόρισμα και την άμεση απάντηση. Αυτή ήταν η λύση που ακολουθούσαμε μέχρι τώρα, όμως δυστυχώς δημιουργεί άλλα προβλήματα στη μετέπειτα επεξεργασία των πινάκων (pivot tables, συγκεντρωτικές συναρτήσεις κλπ). Το κακό είναι ότι οι εγγραφές ενημερώνονται διαρκώς και από πολλούς χρήστες... Όπως και να 'χει πάντως, σε ευχαριστώ και πάλι που ασχολήθηκες. |
|
|
|
Μάριε προσωπικά δεν γνωρίζω κάποιον τρόπο για Resize σε Πίνακα πλην της VBA Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Spirosgr : 09-08-13 στις 23:26. |
|
| ||||
| ||||
|
Καλημέρα! Μάριε, μήπως σε καλύπτει το παράδειγμα στο συνημμένο; Φιλικά Τάσος
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών |
|
| |||
| |||
|
Τάσο καλησπέρα και σε εσένα και ευχαριστώ για την απάντηση. Φοβάμαι πως η καταχώρηση περιεχομένου σε κελιά που θα έπρεπε να είναι κενά μου δημιουργεί το πρόβλημα. Τείνω να πιστέψω ότι αυτό που θέλω μάλλον δε γίνεται. Σας ευχαριστώ ξανά και ζητώ συγγνώμη για το "πονοκεφάλιασμα". |
|
| ||||
| ||||
|
Καλημέρα! Μάριε, νομίζω ότι δεν έχω καταλάβει καλά το ζητούμενο σου. Μια διαφορετική περιγραφή ίσως βοηθούσε περισσότερο. Με εκτίμηση Τάσος
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [ Φόρμες ] Πρόσθεση νέου record σε φόρμα που είναι link με πινάκες σε pc που είναι server | Dafnh0106 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 29-01-13 19:31 |
| [Excel07] Πρόβλημα σε copy/cut - paste | sofia | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 26-04-12 19:26 |
| [ Ερωτήματα ] Remote link In Access | 12gods | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 9 | 14-06-10 13:12 |
| Copy Paste | Jim | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 15-04-10 20:23 |
| [Γενικά] ερωτηματολόγιο: copy/paste check box? | des | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 17-11-09 09:13 |
Η ώρα είναι 07:50.

Υβριδικός τρόπος