| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα σας παιδιά, Συγχαρητήρια για την φοβερή δουλειά που κάνετε εδω. Συγνώμη που ανοιγω καινουριο θέμα αλλά έχω ψάξει αρκετά και δεν μπορώ να βρω κάτι αντίστοιχο. Είμαι αρκετά αρχάριος και θεωρώ ότι αυτό που θέλω είναι πολύ απλό για εσάς. Λοιπόν μπαίνω στο θέμα. Εχω ένα excel με 2 φύλλα. Στο πρώτο έχω κάτι σαν βάση και στο δεύτερο μεταφέρω αυτά που χρειάζομαι απο το πρώτο. Στο πρώτο φύλλο η κάθε γραμμή έχει 20 κελιά και 1000+ στήλες. Αυτό που θέλω να κάνω είναι όταν επιλέγω ολόκληρη την γραμμή απο το πρώτο φύλλο και πατώνταν κάποιο κουμπι που θα φτιάξω να μου την μεταφέρει ολόκληρη την γραμμή στο δεύτερο φύλλο και στην συνέχεια όταν ξαναεπιλέξω το επόμενω να μου το προσθέτη απο κάτω. |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Γενικά] Φόρμα και μεταφορά δεδομένων σε άλλο φύλλο | ΣΩΤΗΡΗΣ1986 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 20-01-17 13:21 |
| [VBA] Μεταφορά δεδομένων σε άλλο φύλλο | Χρήστος | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 14-10-16 11:43 |
| [Γενικά] Ταξινόμηση από μεταφορά σε άλλο φύλλο | xristos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 19-12-14 11:43 |
| [Excel07] Μεταφορά δεδομένων σε άλλο φύλλο | rania1984 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 25-09-14 13:17 |
| [Συναρτήσεις] Μεταφορά δεδομένων σε άλλο φύλλο | xristos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 16 | 01-11-11 07:21 |
Η ώρα είναι 19:12.

Θεματικός Τρόπος