Ανανέωση ιστοσελίδας

Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ.

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Prev Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Next
Παλιά 30-07-13, 11:21
Όνομα: Μπάμπης
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2007, Ms-Office 2013
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική

Προεπιλογή Διαίρεση εγγραφής

Καλημέρα,

Εχω ένα θέμα λίγο περίεργο. Στο αρχείο που επισυνάπτω, έχω εγγραφές με στοιχεία τοίχων. Θελω πατώντας ένα κουμπί να με ρωτά ποιο τοίχο θέλω να χωρίσω στην μέση και σε ποιό σημείο. Κατόπιν θα πηγαίνει όλες τις εγγραφές κάτω απο την εγγραφη που επέλεξα μια θέση κάτω και θα προσθέτει την σειρά με όλα τα στοιχεία ίδια εκτός απο το πλάτος που θα το έχει χωρίσει όπως έχω επιλέξει. Παράλληλα θα πρέπει να πηγαίνει και να αλλάζει, στο sheet των παραθύρων, τον αριθμό των τοιχων στον οποίο ανήκει το κάθε κούφωμα. Μάλιστα αν είναι κάποιο παράθυρο στον τοιχο που σπάω θα πρέπει να βρίσκει απο την απόσταση, σε ποιο τοιχο θα ανήκει μετά το σπάσιμο!!! :)... Ξέρω οτι είναι πολύ δυσκολο γι αυτό μια λύση έστω να πλησιάζει σ αυτό που θέλω θα είναι πολύ χρήσιμη.

Ευχαριστώ!!! :)
Συνημμένα Αρχεία
Τύπος Αρχείου: xlsm example1.xls.xlsm (160,4 KB, 27 εμφανίσεις)
Απάντηση με παράθεση

Δικαιώματα - Επιλογές
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε απαντήσεις
Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

Ο κώδικας ΒΒ είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Trackbacks are εκτός λειτουργίας
Pingbacks are εκτός λειτουργίας
Refbacks are εκτός λειτουργίας

Παρόμοια Θέματα

Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Διαίρεση βάσης kellis Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 1 04-03-14 22:41
[Excel07] ΔΙΑΙΡΕΣΗ ΕΝΟΣ ΚΕΛΙΟΥ filanthi Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 1 11-11-13 03:35
Διαίρεση κειμένου ενός πεδίου gmax Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 1 26-10-13 08:42
Διαίρεση τιμής ενός πεδίου gmax Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 2 23-09-13 16:25
[Γενικά] Διαίρεση αριθμού με λεπτά της ώρας. Lefteris Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 4 17-05-11 15:10

Η ώρα είναι 14:12.