| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Στο συνημμένο αρχείο έχω ένα δείγμα από το "πρόβλημά" μου... Πραγματικά αν υπάρξει κάποιος που θα το λύσει του βγάζω το καπέλο Θέλω να εμφανίζει Επώνυμο Όνομα και έπειτα ΚΑΤΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ το είδος που πούλησε ο κάθε πωλητής σε ένα κελί (ή έστω δίπλα δίπλα στην ίδια σειρά σε διαφορετικό κελί) Έστω υπόψη ότι η λίστα μου έχει πάρα πολλές σειρές και έβαλα ενδεικτικά μερικές για να δείτε το πρόβλημα.... (Μην προτείνει κάποιος κανένα drag n drop.....) Ευχαριστώ. |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| Πρόβλημα με βάση δεδομένων | labpanag | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 9 | 23-03-15 22:46 |
| [Συναρτήσεις] τυπος ταξινομησης με βαση τιμων | dimitb81 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 23-01-15 21:23 |
| [Γενικά] Πρόβλημα εισαγωγής δεδομένων σε κελιά του Excel και πρόβλημα με συνάρτηση | ΣΟΦΙΑΖΩΤΟΥ | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 02-12-13 13:14 |
| [Excel07] Προβλημα Ταξινόμησης | asterix | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 06-11-12 13:57 |
| Πρόβλημα με βάση δεδομένων | dimnot | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 16-02-12 17:03 |
Η ώρα είναι 07:51.

Θεματικός Τρόπος