| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |
|
| |||
| |||
|
Γεια σας παιδιά, Ψάχνοντας με στις σελίδες του forum βρήκα το αρχείο του θέματος (παλιό αρχείο έχει κλείσει),με μικρές τροποποιήσεις με εξυπηρετεί πάρα πολύ για κάποια εφαρμογή που θέλω να κάνω προσπάθησα να προσθέσω πίνακα με στοκ και απόθεμα αλλά δεν τα καταφέρνω ! Θα εκτιμηθεί όποια βοήθεια. CashRegister.xlsm Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη gfevran : 18-04-13 στις 15:05. Αιτία: Καλύτερη Διευκρίνιση θέματος |
|
|
|
Φίλε μου το αρχείο που αναφέρεις υπήρχε στο θέμα http://www.ms-office.gr/forum/excel-...periptero.html και είχε φτιαχτεί πριν 2 τουλάχιστον χρόνια και ήταν για Excel 2002 ή 2003. Αν και παραμένει συμβατό με 2007 και 2010 θα μπορούσε να βελτιωθεί κατά πολύ με τις νέες δυνατότητες του Excel. Τέλος πάντων. Δες στο συνημμένο μια προσέγγιση που διατηρείται η συμβατότητα για εκδόσεις πριν το Excel 2007, και ενσωματώνει τα Αποθέματα. Ψάξε και στο φόρουμ για θέματα σχετικά με Stock ή Αποθήκη, νομίζω θα βοηθηθείς. Πες μας τελικά ποιά λύση εφάρμοσες. Θανάσης |
|
| |||
| |||
|
Ευχαριστώ gr8styl, για την άμεση απάντηση, δουλεύει μια χαρά κάνω τη δουλειά μου όπως είναι με μια λεπτομέρεια όταν από τη λίστα στο calculator επιλέγεις το τελευταίο προϊόν της λίστας στο κελί απόθεμα του calculator εμφανίζει #Δ/Υ και όχι το απόθεμα που υπάρχει στην αποθήκη, αυτό γίνεται μόνο όταν επιλέξεις το τελευταίο προϊόν της λίστας,όσο κ’ αν έψαξα δεν μπόρεσα να βρω κάτι για αυτό! μια μικρή βήθειαια ακόμη. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. |
|
|
|
Καλημέρα Γιώργο άλλαξε την αναφορά του ονόματος ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ από =OFFSET(Stock!$A$3;;;COUNT(Stock!$B:$B);4) σε =Stock!$A:$D Η διαχείριση των ονομάτων στο 2007 είναι στην καρτέλα Τύποι, στην ομάδα Καθορισμένα ονόματα. Καλή συνέχεια. Θανάσης |
|
| |||
| |||
|
Καλημέρα gr8styl, Είσαι Τέλειος! Ευχαριστώ πολύ.... |
|
| |||
| |||
|
Γεια σας παιδιά, Θα ήθελα μια μικρή βοήθεια ακόμη όσον αφορά την ασφάλεια των καταγραφών από το Calculator, π.χ. στο κελί «ποσότητα» αντί να βάλουμε π.χ. 3 τεμάχια ξεχαστούμε και δεν βάλουμε τίποτα να βγαίνει μήνυμα αποτρεπτικό ώστε να μας προφυλάσσει από λάθος ενημέρωση στο Stock της αποθήκης. Ευχαριστώ για την πολύτημη βοήθεια σας μέχρι τώρα. Με εκτίμηση Γιώργος. |
|
| |||
| |||
|
Καλημέρα βάλε στο κελί Ε11 και αντιγραφή προ τα κάτω τον τύπο = IF(G11<>"";IF(D11*1=0;"Δώσε ποσότητα";D11*G11);"") Θανάσης |
|
| |||
| |||
|
Θανάση σ' ευχαριστώ για την άμεση απάντηση, δούλεψε τέλεια! |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| csv αρχείο από την access | basman | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 25-08-16 10:15 |
| [Excel07] Βοήθεια για ένα αρχείο | gfevran | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 8 | 16-06-14 12:51 |
| Αρχείο .accde | Χρήστος | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 04-10-13 21:48 |
| [ Ερωτήματα ] Αναζήτηση σε αρχείο mdb | zaf_4 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 03-09-13 12:24 |
Η ώρα είναι 20:51.

Υβριδικός τρόπος