| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλημέρα σε όλη την παρέα Εχω ενα φύλλο excel το οποίο στις επάνω και τις κάτω γραμμες εχει κείμενο. Στις ενδιάμεσες γραμμες υπάρχει ενας πίνακας στον οποίο εισάγω δεδομένα. Αυτό που προσπαθώ να κάνω είναι να κάνω απόκρυψη στις κενές γραμμές του πίνακα. Βρήκα ενα κώδικα σε παλιότερο αρχείο αλλα δεν μπορώ να τον προσαρμόσω στο δικό μου και σε αυτό ζητάω την βοηθεια σας .Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Excel07] Εισαγωγή κενών κελιών σε στήλη | George R | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 13-05-16 07:42 |
| [VBA] Απόκρυψη κελιών | mdragon | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 8 | 05-11-15 11:19 |
| [Γενικά] Μέτρηση κενών κελιών υπό όρους; | Miltos100 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 22-09-13 13:23 |
| [Excel07] Εκτύπωση μη κενων κελιών | George R | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 08-08-13 08:07 |
| [Γενικά] αφαίρεση κενών σειρών. | misirlis | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 07-06-10 08:32 |
Η ώρα είναι 02:53.

να τον προσαρμόσω στο δικό μου και σε αυτό ζητάω την βοηθεια σας .
Θεματικός Τρόπος