| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |
|
| |||
| |||
|
Καλό μεσημέρι.Αν και νομίζω ότι το θέμα αυτό έχει ήδη απαντηθεί τελικά δεν μπόρεσω να το βρω.Το ερώτημα είνια το εξής: Θέλω στο φύλλο_1 να υπάρχει μία λίστα (πλαίσιο) επιλογής όπου θα συμπεριλαμβάνει όλα τα φύλλα εργασίας του βιβλίου και όταν επιλέγω ένα φύλλο από τη λίστα να με μεταφέρει σε αυτό. Φιλικά Τζίμης |
|
|
|
Καλησπέρα Τζίμη κάνε μια λίστα ( περιεχόμενα ) στο φύλλο_1 Κάνε επιλογή ένα ένα τα κελιά από τα περιεχόμενα και πήγαινε στο μενού Εισαγωγή > Υπερσύνδεση να συνδέσεις τα υπόλοιπα φύλλα σου Ισχύει μόνο για 2003 excel ή δεξί κλικ στο κελί και επιλογή Υπερσύνδεση Ισχύει για 2003, 2007, 2010, 2013 excel ή Κορδέλα > Εισαγωγή > Υπερσύνδεση Ισχύει για 2007, 2010, 2013 excel |
|
|
|
Τζίμη, δες στο θέμα: http://www.ms-office.gr/forum/excel-...-workbook.html Ο Τάσος έδωσε ένα παράδειγμα με χρήση Excel 4.0 μακροεντολής GET.WORKBOOK Όπως και να έχει, έχε υπόψιν σου ότι για να ενεργοποιείς αυτόματα το φύλλο που θα επιλέγεις σε "πλαίσιο", ή για να δημιουργήσεις αυτόματα λίστα με τα υπάρχονα φύλλα και να ορίσεις υπερσυνδέσεις, θα χρειαστεί VBA. ΘΑ μποορύσες να έχεις ένα κελί GO που θα περιέχει την συνάρτηση HYPERLINK, με παραμέτρους την επιλογή του πλαισίου. Καλή συνέχεια Θανάσης |
|
| |||
| |||
|
Σπύρο ευχαριστώ για την απάντηση.Έτσι ακριβώς το έχω υλοποιήσει με τη χρήση υπερσύνδεσης.Επειδή όμως μιλάμε για περίπου 50 φύλλα εργασίας θα ήθελα από πλευράς χώρου στο πρώτο φύλλο όπου περιλαμβάνονται και άλλα πράγματα, αν γινόταν με πλαίσιο λίστας. Θανάση και σένα ευχαριστώ αλλά μάλλον το βλέπω λίγο δύσκολο στην υλοποίηση.Θα το προσπαθήσω όμως με βάση τις οδηγίες σου. Να είστε καλά |
|
|
| Καλημέρα Τζίμη τα πράγματα δεν είναι καθόλου δύσκολα. Προσπάθησε όπως λες, και αν δεν τα καταφέρεις δες το συνημμένο που περιέχει την λύση που σου πρότεινα, και περιγράφει τα 7 απλά βήματα που ακολούθησα για την κατασκευή του. Θανάσης |
|
| |||
| |||
|
Καλή τσικνοπέμπτη εύχομαι σε όλους.Εμείς στην επαρχία κρατάμε καλά τα έθιμα αυτά ,παρά την οικονομική κρίση. Θανάση αυτό ακριβώ ήθελα.Θα μελετήσω με κάθε λεπτομέρεια την υλοποίηση και αν έχω κάποια απορία θα επανέλθω . Σε ευχαριστώ πολύ για την πολύτιμη βοήθειά σου. |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Γενικά] Αυτόματη επικόληση δεδομένων από λίστα σε άλλο φύλλο | xristos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 08-07-14 17:22 |
| [VBA] Μεταφορά στοιχείων ListBox στο Φύλλο Εργασίας | Flashgordon61 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 28-11-13 11:23 |
| [Excel07] Άντληση στοιχείων απο φύλλα εργασίας σε συγκεντρωτικό φύλλο | ggatzos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 16 | 26-05-13 18:16 |
| [Συναρτήσεις] Μεταφορά σε φύλλο εργασίας κατόπιν επιλογής από λίστα | ELSA | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 23-12-12 10:23 |
| [Συναρτήσεις] Αυτόματη συμπλήρωση κελιών με δεδομένα από διαφορετικό φύλλο εργασίας | Kostas K | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 8 | 25-11-12 15:07 |
Η ώρα είναι 05:23.

Υβριδικός τρόπος