| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα μετά από καιρό Υπάρχει τρόπος σε διάγραμμα διασποράς να βάλουμε ετικέτες σε κάθε σημείο Ευχαριστώ εκ των προτέρων |
|
|
|
Μανια, θα πρέπει να όρίσεις κάθε ζευγάρι τιμών σαν διαφορετική σειρά και να επιλέξεις το κελί που θα έχει την ετικέτα κάθε φορά. επειδή όμως είναι διαφορετικές σειρές δεν θα μπορέσεις να ενώσεις τα σημεία με γραμμή. Δεν μου είναι σαφές αν αυτό είναι το ζητούμενο. Για φώτισε μας με ένα παράδειγμα. Θανάσης |
|
| |||
| |||
|
Καλημέρα Στέλνω ένα πάράδειγμα Θέλω στο διάγραμμα, το κάθε σημείο να έχει label Α, Β, C etc,, που να μπαίνουν αυτόματα Στο παράδειγμα που στέλνω τις έχω βάλει με πλαίσιο Ευχαριστώ |
|
|
|
Μάνια, δες στο συνημμένο την χειροκίνητη λύση, αλλά και μια αυτοματοποιημένη με κώδικα VBA. |
|
| |||
| |||
|
Φοβερός Ευχαριστώ Πολύ |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Excel07] Ετικέτες σε ListBox: | Ρούλα | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 27-11-16 07:44 |
| [ Εκθέσεις ] Πρόβλημα με ετικέτες | ΚΩΣΤΑΣ2 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 23-05-11 09:08 |
| [Γράφημα] ΓΡΑΦΗΜΑ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ ΧΥ | Dimitris Ch | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 13-11-10 15:30 |
| MsAccess και BarCode Ετικέτες | kon73 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 07-01-09 11:50 |
Η ώρα είναι 11:09.

Υβριδικός τρόπος