| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Φίλοι του Φόρουμ γειά σας. Κοιτούσα την σελίδα Excel-Tips & Tricks και μου άρεσε το θέμα του gr8styl (Excel και χάρτες με διαδρομές) και θα ήθελα να ρωτήσω στην στήλη χάρτης, πως μπορώ να προσθέσω και άλλους όσους θέλω;;;; Σας Ευχαριστώ και συγχαρητήρια !!!!! Επίσης στο θέμα Αυτόματη ταξινόμηση με συναρτήσεις και στην συνάρτηση v_sort αν σε κάποιο κελί υπάρχουν πάνω από 1 ονόματα χωρισμένα με , γίνεται ταξινόμηση στο ίδιο το κελί;;; Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη xristos : 10-02-13 στις 13:14. |
|
|
|
Χρήστο, για τους χάρτες με διαδρομές, απλά αφαιρείς την προστασία του φύλλου (δεν υπάρχει κωδικός) και αντιγράφεις προς τα κάτω την γραμμή 20 Για την ταξινόμηση των περιεχομένων ενός κελιού με διαχωριστικό το κόμμα, δες το συνημμένο. Για να γίνει μέσα στο ίδιο κελί θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις VBA. Καλή συνέχεια. Θανάσης |
|
| |||
| |||
|
Φίλοι του Φόρουμ γειά σας. Θανάση σε ευχαριστώ για την βοήθειά σου για τους χάρτες.... Τώρα όσο αφορά την ταξινόμηση με βοήθησε το συνημμένο έγγραφο αλλά πολλές φορές στην δουλειά μου υπάρχουν πάνω από 10 ονόματα τι λύση μπορεί να βρεθεί; ;;;Σε ευχαριστώ για ότι έχεις κάνει για μένα τόσο καιρό
|
|
|
|
Φίλε Χρίστο απλά θα σου πω ότι δεν είναι ότι καλύτερο να έχεις πολλά δεδομένα χωρισμένα με κάποιο διαχωριστικό μέσα στο ίδιο κελί. Κανονικά τα ονόματα πρέπει να βρίσκονται σε διαφορετικά κελιά (ένα σε κάθε κελί) και στη συνέχεια με concatenation (&) να ενώνονται στο ίδιο κελί αν αυτό είναι αναγκαίο για την εκτύπωση. Με τα ονόματα ένα ανά κελί απλά κάνεις την οριζόντια ταξινόμηση που έχω δείξει σε αρκετά θέματα του φόρουμ,μεταξύ άλλων και στην προηγούμενη απάντησή μου σε αυτό το θέμα. Φρόντισε λοιπόν να διορθώσεις την δομή του αρχείου σου, και μην ξεχνάς ότι το Excel είναι πρόγραμμα λογιστικών φύλλων και όχι κειμενογράφος. Απ΄την άλλη αν πραγματικά θέλεις περισσότερα από 10 ονόματα ανά κελί δεν έχεις παρά να μελετήσεις το παράδειγμα και να το προσαρμόσεις να διαχειρίζεται περισσότερα των 10, εισάγοντας τον απαιτούμενο αριθμό στηλών μεταξύ των στηλών J,K και T,U. Καλή συνέχεια. Θανάσης |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Γενικά] Διορθώσεις(;) στα Excel – Tips & Tricks | KostasZK | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 01-06-13 20:15 |
| Μερικά Tips και απο εμένα για σχετικά με λειτουργίες σε Access | Dangel82 | Access - Tips & Tricks | 1 | 03-05-10 11:48 |
Η ώρα είναι 09:49.

;;;
για ότι έχεις κάνει για μένα τόσο καιρό
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο