| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |
|
| |||
| |||
|
καλησπέρα σε όλους παιδιά προσπαθώ να φτιάξω ένα πινακάκι με δεδομένα πολύ απλό ,αλλά σε μία στήλη θα έχω περίπου 30 σταθερά δεδομένα (δηλαδή σε κάθε γραμμή θα υπάρχει 1 από τα 30 στοιχεία)πώς μπορώ να κάνω εισαγωγή των σταθερών αυτών δεδομένων σε κάθε γραμμή με δυνατότητα επιλογής χωρίς να μου εμφανίζεται το μενού της ταξινόμησης; |
|
| |||
| |||
|
παιδιά (μπορώ να σας λέω παιδιά γιατί θα μπορούσα να είμαι η μαμά πολλών από εσάς ,ηλικιακά)το βρήκα αυτό που έψαχνα ήταν απλά η καταχώρηση με επικύρωση δεδομένων.Ευχαριστώ.
|
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| Δημιουργία περιοχών με «εμφάνιση» πίνακα. | Spirosgr | Excel - Tips & Tricks | 0 | 05-09-15 18:57 |
| Δημιουργία φόρμας - πίνακα | aristarchosel | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 09-10-14 13:51 |
| Δημιουργία πίνακα με χρήση δεδομένων από έναν άλλο πίνακα και ένα ερώτημα | nikosmin | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 28-10-13 12:53 |
| Δημιουργία και Διαγραφή Πίνακα... | Ms-Office-Development Team | Access samples - Χρήσιμα αρχεία & παραδείγματα | 0 | 15-02-10 06:02 |
| Δημιουργία Πίνακα Βαθμολογίας | Melisson | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 16-10-09 12:04 |
Η ώρα είναι 08:02.

Υβριδικός τρόπος