Ανανέωση ιστοσελίδας
ms-office.gr > Forum > Microsoft Excel > Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις > [Γενικά] Μεταφορά δεδομένων από μια καρτέλα σε άλλη

Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ.

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Prev Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Next
Παλιά 11-01-13, 18:58
Όνομα: Γιώργος
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2007
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική

Προεπιλογή Μεταφορά δεδομένων από μια καρτέλα σε άλλη

Καλησπέρα σε όλα τα μέλη, θα ήθελα μια βοήθεια στο εξής: Έχω ένα βιβλίο excel, στη σελίδα “ημερολόγιο” γίνονται οι καταχωρίσεις, οι υπόλοιπες σελίδες αντιστοιχούν σε έναν κωδικό εσόδου. Θέλω, ανάλογα με τον κωδικό, τα ποσά από το «ημερολόγιο» να μεταφέρονται στην αντίστοιχη καρτέλα. Να σημειώσω το «ημερολόγιο θα έχει γύρω στις 1.500 εγγραφές και οι κωδικοί, άρα και οι υπόλοιπες καρτέλες, θα είναι περίπου 80-100. Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι ότι θέλω στις καρτέλες με του κωδικούς να μην αφήνει κενές γραμμές, δηλαδή αν το πρώτο ποσό στο "ημερολόγιο» με κωδικό Α-1 είναι στην πρώτη γραμμή και το επόμενο στην εικοστή να μεταφέρονται, το πρώτο στην πρώτη γραμμή της «Α-1» το επόμενο στην δεύτερη γραμμή κ.λπ.
Συνημμένα Αρχεία
Τύπος Αρχείου: xlsx εσοδα.xlsx (44,5 KB, 51 εμφανίσεις)
Απάντηση με παράθεση

Δικαιώματα - Επιλογές
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε απαντήσεις
Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

Ο κώδικας ΒΒ είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Trackbacks are εκτός λειτουργίας
Pingbacks are εκτός λειτουργίας
Refbacks are εκτός λειτουργίας

Παρόμοια Θέματα

Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Μεταφορά δεδομένων από πίνακα ή ερώτημα σε νέο πίνακα με άλλη μορφή. dim.konst Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 2 09-12-14 20:31
Αντιγραφή δεδομένων από μία εγγραφή σε μία άλλη kapetang Access samples - Χρήσιμα αρχεία & παραδείγματα 0 03-10-14 19:09
[Συναρτήσεις] Αλλη μία ερώτηση για την κωδικοποίηση δεδομένων ManiaM Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 2 05-12-13 12:22
Καταχώρηση δεδομένων σε φόρμα, από άλλη φόρμα που εμφανίζεται με cmd_button alladin78s Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 2 14-02-12 09:08

Η ώρα είναι 14:34.