Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
![]()
Θα ήθελα την βοήθεια σας μετά από μεγάλη μου ταλαιπωρία. Προσπαθώ εδώ και πολλές μέρες να πετύχω το επιθυμητό αλλά τίποτα Και πάλι η ελπίδα μου σε εσάς όπως και τόσες φορές. Έως τέλος πάντων Να μάθω. Σε ένα ημερολόγιο Είναι βάρδιες από μια επιχείρηση Security τα ρεπό χαρακτηρίζονται με Ρ και ρεπό παίρνει ο υπάλληλος κάθε 2ο Σαββατοκύριακο δηλ. Όταν η βάρδια του είναι απόγευμα χαρακτηριζόμενη με Α το Σαββατοκύριακο έχει Ρεπό. Απεναντίας Όταν είναι πρωινός που χαρακτηρίζετε με Π τότε το Σαββατοκύριακο του είναι Ολοήμερο και χαρακτηρίζετε με Ο Θα ήθελα εάν είναι εφικτό και εάν θα ήθελε κάποιος να αφιέρωση από τον πολύτιμο χρόνο του να με βοηθήσει αυτό που προανέφερα να γίνεται αυτόματα όταν αλλάζω έτος από το κουμπί αυξομείωσης Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον πολύτιμο χρόνο σας. Φιλικά Ρούλα. |
|
![]()
Καλημέρα Ρούλα. Δες το συνημμένο νομίζω ότι έγινε. Θανάσης |
| |||
| |||
![]()
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τον χρόνο που αφιέρωσες μου έλισσες πραγματικά τα χέρια Θανάση είναι αυτό ακριβός που ήθελα να είσαι καλά καλή σου μέρα.
|
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ευχαριστίες στο forum και στα μέλη | kellis | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 23-12-13 00:14 |
[Συναρτήσεις] Βάση δεδομένων των θεμάτων του forum. | George R | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 11-07-13 06:49 |
Η ώρα είναι 08:12.