| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα σας . Συγχαρητήρια σε όλους για την εξαιρετική βοήθεια που δίνετε Έχω ένα φύλλο στο οποίο έχω τις πωλήσεις των τελευταίων 4 ετών . ................., 2008 , 2009 , 2010 , 2011 , ΣΥΝΟΛΟ Πελάτης Α , 1290 , 4567 , 2389 , 9876 , 18122 Πελάτης Β , 3000 , 4555 , 7890 , 6000 , 21445 Θα ήθελα να μάθω πως μπορώ να τα μεταφέρω αυτά τα (ίδια) δεδομένα σε άλλα 4 εξελόφυλλα έτσι ώστε όταν θέλω να αλλάξω ένα δεδομένο στο αρχικό εξελόφυλλο ( πχ τον πελάτη Α του 2008 ) να αλλάζει ταυτόχρονα και στα άλλα εξελόφυλλα Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων |
|
|
|
Καλησπέρα Δημήτρη καλώς ήλθες στην παρέα κάνε επικόλληση σύνδεσης στα άλλα φύλλα και ότι αλλάζει στο βασικό φύλλο θα αλλάζει και στα υπόλοιπα ταυτόχρονα |
|
| |||
| |||
|
Σπύρο καλησπέρα Ήταν το πρώτο που έκανα. Δεν γίνετε με τίποτα με μια απλή επικόλληση σύνδεσης .Κάποιος άλλος τρόπος υπάρχει |
|
| ||||
| ||||
|
Καλησπέρα! Δημήτρη, μας λες ότι δεν γίνεται τίποτα όταν κάνεις επικόλληση σύνδεσης ενός κελιού από ένα φύλλο σε κάποιο άλλο δηλαδή ότι το δεύτερο δεν ενημερώνεται όταν αλλάξει η τιμή του πρώτου. Αυτό μπορεί να συμβεί μόνο όταν ο αυτόματος υπολογισμός στην εφαρμογή είναι απενεργοποιημένος. Φιλικά Τάσος .
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών |
|
| |||
| |||
|
Τάσο καλημέρα Ακριβώς αυτό γίνεται . Kάνω επικόλληση σύνδεσης των δεδομένων μου σε άλλα φύλλα ,άλλα όταν αλλάζω κάποια δεδομένα από το πρώτο ,δεν αλλάζουν ταυτόχρονα στα άλλα. Θα με βοηθούσες πολύ αν μπορούσες να μου γράψεις πως βρίσκω την ενεργοποίηση/απενεργοποίηση του αυτόματου υπολογισμού στην εφαρμογή . Φιλικά Δημήτρης |
|
|
|
Δημήτρη Στην κορδέλα πας Formulas, Calculation Options και επέλεξε Auto (Τύποι, επιλογές υπολογισμού, αυτόματο) |
|
| |||
| |||
|
Σπύρο και Τάσο σας ευχαριστώ πολύ . Λύθηκε το πρόβλημα. (είχαν απενεργοποιηθεί οι επιλογές υπολογισμού ) Και πάλι σας ευχαριστώ Φιλικά Δημήτρης |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [VBA] List Box με πολλαπλές στήλες | anestaki | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 17-02-13 21:45 |
| [Γενικά] Πολλαπλές αθροίσεις με 1 κλικ | Spirosgr | Excel - Tips & Tricks | 0 | 06-07-12 13:52 |
| Σχεδιαση πινακα με πολλαπλες εισαγωγες | bioukanon | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 03-02-11 09:15 |
Η ώρα είναι 19:54.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο