| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλημέρα σε όλη την παρέα Εχω φτιάξει μία κατάσταση για να παρακολουθουμε τις παρουσίες του προσωπικού κάθε μήνα. Στο πρώτο φύλλο έχω βάλει τις αργίες και τις ημιαργίες. Προσπαθώ να βρω τρόπο ώστε να γράφονται οι αργίες και ημιαργίες κάτω απο τον πίνακα ανάλογα τον μήνα Μπορείτε να με βοηθήσετε ? Ευχαριστω Υ.Γ Οπως θα καταλάβετε έχω χρησιμοποιήσει στοιχεία απο το αρχείο calendar που έχει ανεβάσει ο Τάσος στα χρήσιμα αρχεία |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Συναρτήσεις] Μεταφορά δεδομένων | xristos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 29-11-14 21:23 |
| [VBA] Μεταφορά δεδομένων | gourjie | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 08-12-13 17:45 |
| [Συναρτήσεις] Μεταφορά Δεδομένων (διαχωρισμός δεδομένων) | xristos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 13-05-12 09:26 |
| Μεταφορά δεδομένων | jimrenoir | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 8 | 30-03-11 12:42 |
| Μεταφορά δεδομένων | iondep | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 05-10-10 16:09 |
Η ώρα είναι 15:55.

Θεματικός Τρόπος