| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Σπύρο αν μπορείς ανέβασέτο και σε 2003
|
|
| ||||
| ||||
|
Καλησπέρα! Με αφορμή το τελευταίο και εύλογο ερώτημα του φίλου μας Τζίμη, θα ήθελα απλά να αναφέρω ότι: Είναι δύσκολο για εκείνον που δεν διαθέτει 2003 να ελέγξει και να τροποποιήσει τις λειτουργίες ενός αρχείου *.xlsx σε λειτουργίες που είναι συμβατές *.xls. Από ότι μπορείτε να δείτε, εδώ στο φόρουμ είναι ελάχιστοι πια εκείνοι οι χρήστες που χρησιμοποιούν ακόμα το Office 2003 (από το 2003 μέχρι το σήμερα έχουν περάσει σχεδόν 10 χρόνια). ![]() Συνεπώς η προσοχή όλων μας επικεντρώνεται (και έτσι πρέπει για να μην μας προλάβουν οι εξελίξεις) στις νεότερες εκδόσεις Office. Αυτό σημαίνει ότι όταν κάποιος ζητήσει κάτι σχετικό με Office 2003 τότε αναλόγως το περιεχόμενο της ερώτησης οι πιθανότητες μιας απάντησης μπορεί να περιοριστούν σημαντικά αφού η δεύτερη θα δοθεί κατά κανόνα μόνο από εκείνους που έχουν ακόμα Office 2003. Φιλικά Τάσος
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών |
|
| ||||
| ||||
|
Καλησπέρα και πάλι! Επισυνάπτω αρχείο του Σπύρου σε *.xls Τάσος
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών |
|
|
|
Καλησπέρα Κατ' αρχήν να ευχαριστήσω τον Τάσο για την διευκρίνηση και το xls. Θα ήθελα να ξέρουν οι φίλοι του φόρουμ το εξής: Δεν έχω καμία απολύτως σχέση με την 2003 έκδοση Δουλεύω πάντα (όσο είναι εφικτό) με πίνακες και τύπους πίνακα πράγματα ασύμβατα με 2003 (όπως και πολλά άλλα) Δεν έχω κάτι με το 2003 αλλά το αισθάνομαι σαν μακρινό συγγενή που δεν έχω δει ποτέ.... Δικαιολογήστε με λοιπόν.... |
|
| |||
| |||
|
Πολύ καλή δουλειά Σπύρο με περισσότερες λεπτομέρειες και επεξηγήσεις.Νομίζω ότι πολλοί θα συμβουλευτούν τον πίνακα. Φιλικά Τζίμης |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Γενικά] Συγκεντρωτικός Πίνακας | xristos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 28-10-13 20:59 |
| [Γενικά] Συγκεντρωτικός Πίνακας | xristos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 09-06-13 10:19 |
| Πίνακας σε υποφόρμα | nafnaki | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 09-10-12 20:36 |
| [Γενικά] Πίνακας υποσυνόλων | Αρχάριος | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 16-07-12 11:52 |
| [ Εκθέσεις ] Στατιστικός Πίνακας | xristos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 21-11-11 21:48 |
Η ώρα είναι 02:37.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο