| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Γεια σας φίλοι, εχθές έπεσε στα χέρια μου ένα αρχείο Excel στο οποίο είναι απενεργοποιημένο το Menu, όχι όλα αλλά τα βασικά π.χ. στην Κεντρική δεν μπορώ να κάνω μορφοποίηση, διαφορετική στοίχιση, στην Εισαγωγή σχεδόν όλα είναι απενεργοποιημένα. Γνωρίζει κάποιος πώς μπορώ να επαναφέρω το μενού.. Ανέβασα και το αρχείο για να καταλάβετε τη εννοώ. |
|
|
|
Φίλε Χρήστο Το αρχείο είναι κλειδωμένο με κωδικό Αν βγει η προστασία θα ανοίξουν όλα τα μενού |
|
| |||
| |||
|
Έχω 1-2 προγραματάκια για αυτή την δουλειά αλλά μόλις τα βάζω μου αναφέρουν πώς δεν έχει κωδικό... Και για αυτό προβληματίζομαι... |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα Στο ανεβάζω ξεκλειδωμένο θανάσης |
|
| |||
| |||
|
Μπράβο Θανάση είναι ενεργό πλέον το μενού. Όμως τελικά ήταν κλειδωμένο η είχε κάποια επιλογή ?? Πάντως εάν ήταν κλειδωμένο τα προγραμματάκια που έχω για αυτή την δουλειά δεν κάνουν μία, πρέπει να τα συνταξιοδοτήσω (γιατί μου ανέφεραν πώς δεν υπάρχει κλείδωμα)... Ευχαριστώ πολύ παιδιά... |
|
| |||
| |||
|
Καλημέρα ήταν κλειδωμένο Θανάσης |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Συναρτήσεις] Αρχείο τιμών στο excel | mantarinia | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 14-12-15 18:48 |
| [Excel07] Βοήθεια με πρόβλημα σε αρχείο Excel | sotisanis | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 9 | 29-11-13 10:32 |
| [Excel07] Βοήθεια με αρχείο Excel | sotisanis | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 14 | 13-10-13 21:45 |
| [Συναρτήσεις] Αρχείο Excel ( 48010 KB ) | spouli2510 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 01-06-13 21:34 |
| ΕΞΑΓΩΓΗ ΣΕ ΑΡΧΕΙΟ EXCEL | ΤΖΙΜΗΣ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 01-04-11 15:42 |
Η ώρα είναι 19:00.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο