| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα σε όλους Για μια ακόμη φορά την βοήθεια σας. Στο συνημμένο έχω τις ερώτησης. Σας ευχάριστο εκ’ των προτέρων Γιώργος |
|
| |||
| |||
|
Καλημέρα σε όλους Γιώργο δεν πρέπει να υπάρχει λάθος, στο φύλλο Εξοδα Συντήρηση καυστήρα το ποσό που είναι γι΄αυτή την περίπτωση είναι 300, ενώ στο αρχείο 150 αρα το ποσό είναι -150 και αθροιστικά της κολόνας στο Φύλλο ταμείο είναι οκ. Θανάσης |
|
|
|
Καλημέρα Θα ήθελα να επισημάνω κάποια πράγματα με μοναδικό κίνητρο να βοηθήσω τον φίλο Γιώργο. Γιώργο στο έχω ξαναπεί πολύ καιρό πριν ότι κάποια στιγμή η εργασία σου θα γίνει ανεξέλεγκτη χωρίς να μπορείς να παρακολουθήσεις με άνεση και ευκολία. Τα φύλλα πλέον περιέχουν "αλυσοδεμένους" τύπους και δεν μπορεί να πει κάποιος με ευκολία τι ανήκει που. Κάποιοι τύποι είναι "τραίνα" ενώ θα μπορούσαν να αντικατασταθούν με πολύ πιο απλούς. Τα συγχωνευμένα κελιά δίνουν και παίρνουν ενώ υπάρχουν και κάποια φύλλα που θεωρώ περιττά. Στο φύλλο Έξοδα έχω κάποια υποδείγματα που απλουστεύουν κατά πολύ την κατάσταση. Θα μπορούσε κάποιος να τα προσαρμόσει και να δουλέψει με άνεση. Από αυτά με Pivot θα μπορείς να πάρεις όποια πληροφορία θέλεις χωρίς κόπο και χωρίς κανέναν απολύτως τύπο. Καλή συνέχεια! |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [ Πίνακες ] Κλειδιά και λίγη θεωρία | pixelman | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 25-02-11 18:01 |
Η ώρα είναι 06:28.

Υβριδικός τρόπος