| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα και συγχαρητήρια για το έργο που προσφέρετe. Είμαι νέος στο excel και ένω μαθαίνω γρήγορα δε μπορώ να βρώ λύση στο παρακάτω ζήτημα γι αυτό ζητάω τη βοήθεια σας. Θέλω το excel να μου αποσπάσει από την πρόταση μόνο το "f7890567". Παράδειγμα προτασης join under controls and more over the news feed f7890567 and then fox trot Συνθήκες δυσκολίας: 1) οι προτάσεις είναι πολλαπλές 2) το f δεν έχει τα ιδια νούμερα άπλα έχει πάντα 7 3) η θέση του δέν είναι σταθερή οπότε οι κλάσικες left , right , mid δεν δουλέυουν Σκέψεις Συνδυασμός mid + find και σαν f θα βάλω το f******* (δηλαδή 7 αστερισκους, στην vlookup δουλεύουν οι αστερίσκοι) Το πρόβλημα είναι οτι αν η πρόταση έχει μία λέξη που αρχίζει απο f και έχει 8 γράμματα θα μου φέρει αυτή ίσως, θά θέλα να μπορούσα να του πώ ότι οι αστερίσκοι έιναι αριθμοί. Συμβιβασμός άν αυτό δε γίνεται παρακαλώ να με βοηθήσετε να χτίσω αυτήν την =mid(find) |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Γράφημα] Γράφημα στηλών με ανά έτος Σύνολο, επί μέρους τιμές και ποσοστά | Skakinen | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 06-07-16 10:32 |
| [Excel07] ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΜΕΡΟΥΣ ΦΥΛΛΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΕ CVS ΜΕ BUTTON | smasak | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 8 | 01-12-15 12:13 |
| [ Φόρμες ] Αναγραφή μέρους της τρέχουσας ημερομηνίας [Now()] και, ταυτόχρονα, μορφοποίηση | dimitrisp | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 06-11-15 13:27 |
| [Γενικά] Λίστα ονοματεπωνύμων: εντοπισμός ονομάτων, επωνύμων ή μέρους των και ενημέρωση κελιών | Skakinen | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 14-02-15 23:19 |
| Διαγραφή μέρους πεδίου σε πίνακα | sakis | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 9 | 17-04-11 10:36 |
Η ώρα είναι 06:07.

Θεματικός Τρόπος