Ανανέωση ιστοσελίδας
ms-office.gr > Forum > Microsoft Excel > Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις > [Συναρτήσεις] Αποκοπή μέρους κειμένου

Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ.

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Prev Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Next
Παλιά 20-09-12, 22:43
Όνομα: Γρηγόρης
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2007
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική, Αγγλική

Προεπιλογή Αποκοπή μέρους κειμένου

Καλησπέρα και συγχαρητήρια για το έργο που προσφέρετe. Είμαι νέος στο excel και ένω μαθαίνω γρήγορα δε μπορώ να βρώ λύση στο παρακάτω ζήτημα γι αυτό ζητάω τη βοήθεια σας.

Θέλω το excel να μου αποσπάσει από την πρόταση μόνο το "f7890567".

Παράδειγμα προτασης
join under controls and more over the news feed f7890567 and then fox trot

Συνθήκες δυσκολίας:
1) οι προτάσεις είναι πολλαπλές
2) το f δεν έχει τα ιδια νούμερα άπλα έχει πάντα 7
3) η θέση του δέν είναι σταθερή οπότε οι κλάσικες left , right , mid δεν δουλέυουν

Σκέψεις

Συνδυασμός mid + find και σαν f θα βάλω το f******* (δηλαδή 7 αστερισκους, στην vlookup δουλεύουν οι αστερίσκοι)

Το πρόβλημα είναι οτι αν η πρόταση έχει μία λέξη που αρχίζει απο f και έχει 8 γράμματα θα μου φέρει αυτή ίσως, θά θέλα να μπορούσα να του πώ ότι οι αστερίσκοι έιναι αριθμοί.

Συμβιβασμός άν αυτό δε γίνεται παρακαλώ να με βοηθήσετε να χτίσω αυτήν την =mid(find)
Απάντηση με παράθεση

Δικαιώματα - Επιλογές
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε απαντήσεις
Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

Ο κώδικας ΒΒ είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Trackbacks are εκτός λειτουργίας
Pingbacks are εκτός λειτουργίας
Refbacks are εκτός λειτουργίας

Παρόμοια Θέματα

Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
[Γράφημα] Γράφημα στηλών με ανά έτος Σύνολο, επί μέρους τιμές και ποσοστά Skakinen Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 2 06-07-16 10:32
[Excel07] ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΜΕΡΟΥΣ ΦΥΛΛΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΕ CVS ΜΕ BUTTON smasak Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 8 01-12-15 12:13
[ Φόρμες ] Αναγραφή μέρους της τρέχουσας ημερομηνίας [Now()] και, ταυτόχρονα, μορφοποίηση dimitrisp Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 4 06-11-15 13:27
[Γενικά] Λίστα ονοματεπωνύμων: εντοπισμός ονομάτων, επωνύμων ή μέρους των και ενημέρωση κελιών Skakinen Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 7 14-02-15 23:19
Διαγραφή μέρους πεδίου σε πίνακα sakis Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 9 17-04-11 10:36

Η ώρα είναι 09:52.