| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλημέρα σε όλους Το ερώτημα μου είναι το εξης Σε μια λίστα με αγώνες με ποσοστά του 1χ2 βάζοντας το ένα σημείο να μεταφέρεται στην διπλανή στήλη Ι Στο συνημμένο έχω βάλει ένα δείγμα για να είναι πρακτικά και οπτικά πιο εύκολο Σας ευχαριστώ για την κατανόηση και την βοήθειά σας. |
|
| |||
| |||
|
Καλημέρα σε όλους. Βασίλη αν και έχω μερικές απορίες για τα αποτελέσματα που χειρόγραφα μας δίνεις, ένας τρόπος μπορεί να είναι αυτός στο Ι5 και αντιγράφεις προς τα κάτω. =IF(OR(G5=1;G5="1Χ");D5;IF(G5="Χ";E5;IF(OR(G5=2; ;G5="Χ2");F5))) Πές μας αν σε καλύπτει. |
|
| |||
| |||
|
Λευτέρη δούλεψε όσο για της απορία η αποδώσεις θα μπαίνουν στη διπλανή στήλη ( Ι ) Για να γίνεται η ανάλυση στης διπλανές στήλες . Στη στήλη ( Η ) θα μπαίνει το αποτέλεσμα για να γίνεται η σύγκριση Λευτέρη και πάλι ευχαριστώ για τον χρόνο σου & την βοήθειά σου |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Excel07] Αναζήτηση ημερομηνίας σε στήλη | George R | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 29-06-15 06:53 |
| [Excel07] Αναζήτηση τιμής σε στήλη | George R | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 22-06-15 12:45 |
| [Γενικά] Ενημέρωση σε στήλη | anestaki | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 14-04-12 14:19 |
| Εμφάνιση τιμών σε μια στήλη | synti | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 01-04-11 00:11 |
| [Συναρτήσεις] Ταξινομιμένη στήλη | Stratos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 10-08-10 07:49 |
Η ώρα είναι 06:51.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο