| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα σας, Προσπαθώ εδώ και πολλές μέρες να δημιουργήσω ένα βιβλίο excel, στο οποίο να καταχωρώ τους επιβάτες μιας ναυτιλιακής εταιρίας, ανάλογα με το tour operator, την εκδρομή και το πλοίο, έτσι ώστε να έχω γνώση των καθημερινών εσόδων της επιχείρησης και αφαιρώντας τα κόστη να έχω τα καθαρά κέρδη ή ζημίες. Λόγω όμως των βασικών και περιορισμένων γνώσεων μου στο excel, δυσκολεύομαι στο να βρω τρόπο να κρατάω ημερολόγιο αυτοματοποιημένο (δλδ. κάθε μέρα που περνάω τα άτομα να μεταφέρονται σε στήλες, κατηγοριοποιημένες ανάλογα με τα παραπάνω στοιχεία). Βρήκα ένα "μπακαλίστικο" τρόπο, υπάρχει όμως η δυσκολία της πρόσθεσης των κελιών αυτών, για την δημιουργία συνολικών εσόδων καθώς προέρχονται από λογικές συνθήκες. Ελπίζω να βγάλατε άκρη , ανέβασα και το excel που έφτιαξα μόνος .Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων, αναμένω για ιδέες! Ηλίας |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| Αποθήκευση Εγγραφής από Ερώτημα | kostakis123 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 07-12-15 10:12 |
| [VBA] Διαίρεση εγγραφής | dalavouras | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 34 | 15-08-13 21:43 |
| [ Πίνακες ] Εμφάνιση εγγραφής | cybervit | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 11-01-13 10:45 |
| [Γενικά] Δημιουργία κουμπιού και δημιουργία νέας λίστας | sethii | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 31-03-11 07:52 |
| [ Συναρτήσεις ] Καταμετρήσεις σε επίπεδο εγγραφής | Χρήστος | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 19 | 23-12-10 21:24 |
Η ώρα είναι 06:11.

, ανέβασα και το excel που έφτιαξα μόνος
.
Θεματικός Τρόπος