Ανανέωση ιστοσελίδας
ms-office.gr > Forum > Microsoft Excel > Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις > [Γενικά] Βοήθεια για δημιουργία αναπτυσσόμενης λίστας

Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ.

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Prev Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Next
Παλιά 15-05-12, 16:01
Όνομα: Παναγιώτης
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2007, Ms-Office 2013
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική

Περιοχή: Αθήνα
Προεπιλογή Βοήθεια για δημιουργία αναπτυσσόμενης λίστας

Καλησπέρα σε όλους. θα ήθελα την βοήθειά σας για ενα πρόβλημα που έχω στην δημιουργία αναπτυσσόμενης λίστας. Στο συνημμένο αρχείο θέλω να δημιουργήσω μια αναπτυσσόμενη λίστα στο πεδίο "ονομα εταιρίας" του φυλλου "ΣΥΝΟΛΙΚΟ" και να παίρνει τις εγγραφες απο το φύλλο "ΑΦΜ". αυτο που με δυσκολεύει είναι οτι θέλω οταν επιλέγω απο την λίστα να περνάει και τα υπόλοιπα δεδομενα απο το φυλλο "ΑΦΜ". Δηλαδή να επιλέγω στο φύλλο "συνολικο" την εταιρεια "ΒΕΝΕΤΤΟΝ" και να μου βγάζει διπλα το ΑΦΜ και το αντικείμενο της εταιρείας.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Συνημμένα Αρχεία
Τύπος Αρχείου: xls drop down list.xls (44,5 KB, 85 εμφανίσεις)
Απάντηση με παράθεση

Δικαιώματα - Επιλογές
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε απαντήσεις
Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

Ο κώδικας ΒΒ είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Trackbacks are εκτός λειτουργίας
Pingbacks are εκτός λειτουργίας
Refbacks are εκτός λειτουργίας

Παρόμοια Θέματα

Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
[Συναρτήσεις] ...Επιλογή αναπτυσσόμενης λίστας...... Lefteris Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 23 14-11-16 12:13
Δημιουργία λίστας επιλογής ΧρύσαΚ Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 20 16-04-16 13:57
Αλφαβητική ταξινόμηση, αναπτυσσόμενης λίστας. Spirosgr Excel samples - Χρήσιμα αρχεία & παραδείγματα 0 22-09-15 21:52
Δημιουργία λίστας εγγραφών Επιλεκτικά parara Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 4 24-04-13 21:53
[Γενικά] Δημιουργία κουμπιού και δημιουργία νέας λίστας sethii Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 3 31-03-11 07:52

Η ώρα είναι 18:59.