| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα σε όλα τα μέλη του Forum. Θά ήθελα να ρωτήσω το εξής: Αν υπάρχει τρόπος στο ίδιο βιβλίο εργασίας τα δεδομένα που έχω στό φύλλο 1 (ένα ) να μεταφερθούν (αποκοπή ) και να επικολληθούν στην πρώτη κενή γραμμή που υπάρχει στο φύλλο 2 (δύο).
|
|
| |||
| |||
|
Καλημέρα σε όλους μήπως σε βολεύει η αντιγραφή Ειδική επικόλληση Αντιμετάθεση άλλως vbe Θανάσης |
|
|
|
Η παρακάτω γραμμή κώδικα, κάνει αποκοπή την περιοχής που περιέχει το Α1 του πρώτου φύλλου και κάνει επικόλληση στο πρώτο κενό κελί της στήλης Α του δεύτερου φύλλου. Δουλεύει με όλες τις εκδόσεις 2003, 2007 και 2010 για γραμμές πέραν της 65536 Αν το ζητούμενο είναι αντιγραφή και όχι αποκοπή αλλάζουμε το .Cut σε .Copy Κώδικας: Sheets(1).Range("A1").CurrentRegion.Cut Destination:= _
Sheets(2).Range("A" & Sheets(2).Range("A" & _
Range("A:A").Rows.Count).End(xlUp).Row + 1)
ΥΓ. Παντελή για να είναι σαφέστερα τα ερωτήματά σου καλό είναι να ανεβάζεις παράδειγμα. |
|
| |||
| |||
|
Θανάση καλημέρα και σ΄ευχαριστώ για την απάντηση σου. Έχεις δίκιο ότι για να γίνεται αυτό που θέλω αυτόματα θα χρειαστεί κώδικας. Αν έχεις εσυ η κάποιος άλλος ένα κώδικα γι αυτό το θέμα θα με βοηθούσε πολύ αν το ανέβαζε στο Forum.
|
|
| |||
| |||
|
Να ευχαριστήσω και τον δεύτερο Θανάση που μου έστειλε τον κώδικα. Θα το δοκιμάσω και θα σας πω αν δουλεύει.Σας ευχαριστώ και πάλι για το κόπο και το χρόνο σας.
|
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [VBA] Πήγαινε με στο πρώτο κελί της στήλης Ι που δεν περιέχει δεδομενα | Ζαχαρίας | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 11-12-16 17:26 |
| [Μορφοποίηση] Μορφοποίηση χρωματος μιας στήλης με βαση το πρωτο κελί | tasoslamprinos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 06-03-16 13:55 |
| [Μορφοποίηση] Αντιγραφή - Επικόλληση | Γιώργος Κ. | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 11-01-16 11:46 |
| [Γενικά] Αυτόματη επικόλληση τύπου απο το προηγούμενο κελί. | makoulis | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 30-05-12 15:32 |
| [VBA] Αντιγραφή & Επικόλληση | Flashgordon61 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 04-04-11 22:23 |
Η ώρα είναι 17:34.

Υβριδικός τρόπος