| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλημέρα σε όλους, είμαι πολύ νέα στο forum, παρόλο που έχω βοηθηθεί αρκετά από αυτό. Σας παραθέτω λοιπόν το πρόσφατο πρόβλημα μου. Έχω έναν πινάκα που στην πρώτη στήλη έχει κάποια είδη και στις γραμμές τις πωλησεις τους ανά εβδομάδα. (από 1 μέχρι 52 )του χρόνου. Θέλω να συγκρίνω τις πωλήσεις, από π.χ. την 5η έως την 8η εβδομάδα με την 10η έως την 13η εβδομάδα, έτσι είπα να χρησιμοποιήσω 4 λίστες από θα δίνω τις ανάλογες εντολές (από - έως) κάθε κάθε αρχή και τέλος. Κάτω από τις επιλογές που θα κάνω θέλω να μου φέρνει το συγκεκριμένο άθροισμα για όποιες εβδομάδες επιλέγω κάθε φορά. Σας ευχαριστώ πολύ εκ των πρότερων… |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| Ενημέρωση πεδίου υποφόρμας μέσω εντολής στην κυρίως φόρμα | γιώργοςΚ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 04-06-15 13:42 |
| [Συναρτήσεις] Αθροισμα κελιών | manolis | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 28-02-15 22:13 |
| Φόρμα με υποφόρμα και κώδικας για εκτέλεση εντολής μέσω της υποφόρμας | γιώργοςΚ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 13-01-15 20:31 |
| Ενημέρωση Πολλαπλών Πεδίων μέσω της εντολής Update | Χρήστος | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 31-01-14 23:44 |
| [Συναρτήσεις] Άθροισμα κελιών | manolis | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 10-09-11 18:18 |
Η ώρα είναι 09:32.

Θεματικός Τρόπος