Ανανέωση ιστοσελίδας
ms-office.gr > Forum > Microsoft Excel > Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις > [ Πρόσθετα ] Αυτόματη επικόλληση αν είναι ίδιο κείμενο.

Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ.

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Prev Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Next
Παλιά 25-03-12, 14:00
Όνομα: ΜΑΚΗΣ
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2003
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική

Προεπιλογή Αυτόματη επικόλληση αν είναι ίδιο κείμενο.

Καλησπέρα και πάλι.
Το ξέρω οτι σας πρήζω αλλά φτιάχνω κάτι που με βοηθάει ΠΟΛΥ στην δουλειά μου, γι αυτο θέλω την βοήθειά σας.
Θέλω απο στο ένα φύλλο1 η στήλη Α να βλέπει στο φύλλο2 π.χ. στήλη F αν περιέχει την ίδια λέξη με το κείμενο ΕΛΛΑΣ (ή ότι άλλο γράψω) να αντιγράφει μόνο τις γραμμές απο τις στήλες Α και Β (που υπάρχει η λέξη ΕΛΛΑΣ) απο το φύλλο2 στο φύλλο1 αυτόματα. Επίσης να κρύβει τα κενά κελιά.
Δηλαδή στο φύλλο2 στην 3η στην 8η γραμμή στην στήλη F υπάρχει η λέξη ΕΛΛΑΣ.
Θέλω στο φύλλο1 να μου κάνει επικόλληση τα κελιά Α3, Β3 & A8, B8 απο το φύλλο2 στο φύλλο1 και να μου τα κάνει επικόλληση στα κελιά Α1, Β1 & Α2, Β2.

Ελπίζω να σας έδωσα να καταλάβετε.
Απάντηση με παράθεση

Δικαιώματα - Επιλογές
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε απαντήσεις
Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

Ο κώδικας ΒΒ είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Trackbacks are εκτός λειτουργίας
Pingbacks are εκτός λειτουργίας
Refbacks are εκτός λειτουργίας

Παρόμοια Θέματα

Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
[ Φόρμες ] Πρόσθεση νέου record σε φόρμα που είναι link με πινάκες σε pc που είναι server Dafnh0106 Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 5 29-01-13 19:31
[Γενικά] Αυτόματη επικόλληση τύπου απο το προηγούμενο κελί. makoulis Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 4 30-05-12 15:32
[Συναρτήσεις] Αυτόματη Άθροιση τιμών που δεν είναι κρυφές από ένα αυτόματο φίλτρο maxtor10 Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 2 09-07-11 05:05
[ Φόρμες ] Αντιγραφή και επικόλληση mgeorge Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 8 12-06-11 20:52
[Γενικά] Επικόλληση σύνδεσης Iceland Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 3 22-01-11 14:14

Η ώρα είναι 17:48.