![]() |
Φίλοι μου το φόρουμ γειά σας. Σπύρο και εγώ πριν την απάντησή σου, σου είπα ότι αν δεν διορθωθεί η ταχύτητα, θα το αφήσω όπως έχει και θα δουλέψω επάνω σε αυτό, οπότε :coffee2:. Μία ερώτηση. Αν αυξηθούν οι ημερομηνίες π.χ φτάσουν τις 500 εγγραφές, θα καθυστερεί περισσότερα ή θα είναι ίδια η ανταπόκριση;;; Πάντως όπως και να έχει μου κάνει την δουλειά μου και αυτό μου αρκεί :thumbup: Φίλε Θανάση σε ευχαριστώ για την χρόνο σου αλλά όπως γράφω και στην υπ' αριθμ. #6 απάντησή μου, δεν με ενδιαφέρει το Γενικό Σύνολο αλλά το Σύνολο κάθε Δικασίμου για κάθε Διαδικασία (Τακτική, Ειδική κλπ). Αν ανοίξεις το Excell του ερωτήματος #6, θα καταλάβεις τι εννοώ. Πάντως σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας και για την βοήθειά σας :001_smile: |
Ο Χρόνος καθυστέρησης έχει να κάνει με το πόσο μεγάλη είναι η χρονική επιλογή μας Δεν επηρεάζετε από το πόσες εγγραφές έχουμε Αν ορίσουμε έναρξη πχ 1/1/12 και λήξη 10/1/2012 η καθυστέρηση είναι μικρή Αν ορίσουμε έναρξη πχ 1/1/12 και λήξη 1/12/2012 η καθυστέρηση είναι αρκετά μεγάλη |
| Η ώρα είναι 18:56. |
Ms-Office.gr - ©2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.