Ανανέωση ιστοσελίδας
ms-office.gr > Forum > Microsoft Excel > Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις > [Γενικά] Αυτόματη εννημέρωση στήλης από άλλες

Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ.

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Prev Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Next
Παλιά 13-02-12, 13:37
Όνομα: Χρήστος
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2003, Ms-Office 2007
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική

Red face Αυτόματη εννημέρωση στήλης από άλλες

Φίλοι μου γειά σας. ΤΙ κάνετε;;;
Μετά από καιρό είμαι και πάλι κοντά σας για δικό μου θέμα, γιατί πάντα ανοίγω το forum και βλέπω ότι καινούργιο υπάρχει και το πρόβλημά μου δεν το έχω δει.
Λοιπόν θέλω σε μια στήλη στο Excel 2003 να παίρνει 2,3 στοιχεία από άλλες στήλες.
Όπως θα δείτε και στο συνημμένο θέλω σε μία στήλη να υπάρχουν τα αποτελέσματα άλλων στηλών με την μορφή (2/12-2-12) όπου (2 ή 3 ή 4 ή ...... το αποτέλεσμα μία στήλης / ημερομηνία), δηλ.
Θα γίνω πιο κατανοητός όταν δείτε το συνημμένο.
Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας.
Συνημμένα Αρχεία
Τύπος Αρχείου: xls ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ.xls (82,5 KB, 41 εμφανίσεις)
Απάντηση με παράθεση

Δικαιώματα - Επιλογές
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε απαντήσεις
Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

Ο κώδικας ΒΒ είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Trackbacks are εκτός λειτουργίας
Pingbacks are εκτός λειτουργίας
Refbacks are εκτός λειτουργίας

Παρόμοια Θέματα

Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
[Γενικά] Αυτόματη αλλαγή στήλης ανα 10 γραμμές mahoney4 Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 7 10-06-16 19:38
[Συναρτήσεις] Αυτόματη εννημέρωση ημερομηνιών xristos Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 0 07-07-14 21:15
Κύρια φόρμα με δεσμευμένο χώρο για άλλες δύο γιώργοςΚ Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 1 30-04-14 16:59
[Excel07] Χρωματισμός στήλης laziali21 Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 2 26-08-11 16:00
[VBA] Δεδομένα σε άλλες στήλες sakplak Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 3 29-06-11 22:25

Η ώρα είναι 20:05.