| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Φίλοι μου γειά σας . Σας ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια και τις λύσεις που δίνετε. Η βοήθεια που σας ζητώ είναι η εισαγωγή ημερομηνίας με επιλογή από κουτί. Εχει ανεβάσει ο Τάσος το Date.Picker.xls - και με την πρώτη ευκαιρία να ανεβάσει και σχετικό πρόσθετο και εγώ έχω πνιγεί ως άσχετος με Vba για να το βάλω σε αρχεία που θέλω. Ανοίγει το αρχείο του Τάσου και η ημερομηνία κατευθύνεται εκεί . Μπορεί κάποιος να βοηθήσει με τον κώδικα ; Σας υπενθυμίζω είμαι αρχάριος ή καλύτερα άσχετος ... |
|
| |||
| |||
|
Τελικά βρήκα στο διαδίκτυο το συννημένο αρχείο. Το επικολλάς στο C:\Program Files\Microsoft Office\OFFICE11\XLSTART Κλείνεις το Excel και το ξανανοίγεις οπότε σε κάθε κελί με δεξί κλικ βγαίνει νέα εντολή Pick from Calendar και διαλέγεις την ημερομηνία που θέλεις. Θα ήθελα πάντως να σας ευχαριστήσω για τη δουλειά που κάνετε και τη βοήθεια που μας δίνετε Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη gr8styl : 09-02-12 στις 00:18. Αιτία: Διαγραφή συνημμένου. |
|
| |
| Παράθεση:
δεν επιτρέπεται να ανεβάζουμε στο φορουμ του ms-office.gr αρχεία που έχουμε ψαρέψει στο Internet και ειδικά χωρίς να αναφέρουμε την πηγή. Για τον λόγο αυτό αφαίρεσα το συνημμένο από το μήνυμά σου και αναφέρω το επίσημο site του δημιουργού. "Excel Date Picker" Όποιος θέλει μπορεί να το κατεβάσει από εκεί. Υπάρχουν κάποιοι βασικοί κανόνες δεοντολογίας που πρέπει να σεβόμαστε. Θανάσης |
|
| |||
| |||
|
Τελικά παρασύρθηκα από τη χαρά μου βρίσκοντας λύση στην απορία μου που όντας δεν σεβάστηκα βασικούς κανόνες δεοντολογίας του φόρουμ του ms-office.gr ., Ζητώ ειλικρινά συγγνώμη. |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [ Φόρμες ] Αυτόματη εισαγωγή προκαθορισμένης ημερομηνίας | dimitrisp | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 03-03-16 20:31 |
| [Excel07] Αυτόματη εισαγωγή ημερομηνίας. | George R | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 27-12-13 12:38 |
| Εισαγωγή ημερομηνίας σε τμήμα πεδίου. | agantos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 24-02-12 08:37 |
| [Excel07] Εισαγωγή ημερομηνίας | Χρήστος | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 20-05-11 22:53 |
| [ Εκθέσεις ] Εισαγωγή ημερομηνίας από έως κατά την εκτελεσμένη της έκθεσης | george74 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 04-05-11 08:39 |
Η ώρα είναι 15:57.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο