| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα. Σας ευχαριστούμε όλοι για αυτό το forum..!! Θα ήθελα μια μικρή,καλά μπορεί και μεγάλη βοήθεια.. ![]() Στο συνημένο θα δείτε έχω ένα πίνακα και μέτα έχω βάλει τώρα τυχαία σε κάποια κελιά τις επικεφαλίδες.. Λοιπον κάτω απο την Α/Α στο κελί j11 έχω κάνει data validation μια λίστα και τις λέω να πάρει τα δεδομένα απο τα κελιά Α2:Α14. Αυτό που θέλω είναι όταν πχ επιλέγω το 2 ή το 3 ή οποιοον αριθμό απο την λίστα, αυτόματα να συμπληρώνονται τα κελιά G21 και L21. να πέρνει δηλαδή την τιμή απο τον πίνακα.. Ευχαριστώ.. |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Συναρτήσεις] Αυτόματη συμπλήρωση κελίων | tonisgolf | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 10-05-16 17:29 |
| [Γενικά] Αυτόματη συμπλήρωση κελιών | mp3-GR | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 9 | 08-02-16 10:25 |
| [Μορφοποίηση] Αυτόματη συμπλήρωση κελιών με λογική | YannisC | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 13-12-13 15:57 |
| [Συναρτήσεις] Αυτόματη συμπλήρωση κελιών | rmaria | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 25-11-12 21:59 |
| [Συναρτήσεις] Αυτόματη συμπλήρωση κελιών | PanosPan | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 30-04-10 13:06 |
Η ώρα είναι 23:50.

Θεματικός Τρόπος