Ανανέωση ιστοσελίδας
ms-office.gr > Forum > Microsoft Excel > Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις > [Συναρτήσεις] Αυτόματη συμπλήρωση κάποιων κελιών.

Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ.

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Prev Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Next
Παλιά 11-10-11, 21:27
Όνομα: Σωκράτης
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2007, Ms-Office 2010
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική, Αγγλική

Προεπιλογή Αυτόματη συμπλήρωση κάποιων κελιών.

Καλησπέρα. Σας ευχαριστούμε όλοι για αυτό το forum..!! Θα ήθελα μια μικρή,καλά μπορεί και μεγάλη βοήθεια..

Στο συνημένο θα δείτε έχω ένα πίνακα και μέτα έχω βάλει τώρα τυχαία σε κάποια κελιά τις επικεφαλίδες.. Λοιπον κάτω απο την Α/Α στο κελί j11 έχω κάνει data validation μια λίστα και τις λέω να πάρει τα δεδομένα απο τα κελιά Α2:Α14.

Αυτό που θέλω είναι όταν πχ επιλέγω το 2 ή το 3 ή οποιοον αριθμό απο την λίστα, αυτόματα να συμπληρώνονται τα κελιά G21 και L21. να πέρνει δηλαδή την τιμή απο τον πίνακα..

Ευχαριστώ..
Συνημμένα Αρχεία
Τύπος Αρχείου: xlsx Book1.xlsx (12,7 KB, 45 εμφανίσεις)
Απάντηση με παράθεση

Δικαιώματα - Επιλογές
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε απαντήσεις
Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

Ο κώδικας ΒΒ είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Trackbacks are εκτός λειτουργίας
Pingbacks are εκτός λειτουργίας
Refbacks are εκτός λειτουργίας

Παρόμοια Θέματα

Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
[Συναρτήσεις] Αυτόματη συμπλήρωση κελίων tonisgolf Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 1 10-05-16 17:29
[Γενικά] Αυτόματη συμπλήρωση κελιών mp3-GR Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 9 08-02-16 10:25
[Μορφοποίηση] Αυτόματη συμπλήρωση κελιών με λογική YannisC Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 5 13-12-13 15:57
[Συναρτήσεις] Αυτόματη συμπλήρωση κελιών rmaria Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 2 25-11-12 21:59
[Συναρτήσεις] Αυτόματη συμπλήρωση κελιών PanosPan Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 5 30-04-10 13:06

Η ώρα είναι 23:50.