| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |
|
| |||
| |||
|
Φίλοι μου γειά σας. Όταν πάω να ανοίξω από το Microsoft Office το excel μου βγάζει τα μηνύματα που σας στέλνω συνημμένα. Υπάρχει κάποιο πρόβλημα;;;;;;; Τι πρέπει να κάνω;;;;; Σας ευχαριστώ |
|
|
|
Κάνε κατάργηση του πρόσθετου Numbers2Text και ξαναεγκατέστησέ το αφού πρώτα το βρεις το και το αντιγράψεις σε ένα άλλο directory Το μήνυμα είναι σαφές προσπαθεί να βρεί το πρόσθετο σε ένα zip αρχείο που είχε ανοιχτεί σε ένα directory που χρησιμοποιείτε για προσωρινά αρχεία. Καλή συνέχεια. |
|
| |||
| |||
|
Φίλοι μου γειά σας. Φίλε Θανάση σε ευχαριστώ για την απάντησή σου, αλλά δεν κατάλαβα τίποτα . Αν έχεις χρόνο πέσμου τα βήματα που πρέπει να κάνω (πως και που). Σε ευχαριστώ και πάλι για τον χρόνο σου
|
|
|
|
Ακολούθησε τις οδηγίες που προτείνη η Microsoft στο "An add-in is not valid" "http://support.microsoft.com/kb/919196/en-us" ή "Ένα πρόσθετο που δεν είναι έγκυρη" (αυτόματη μετάφραση μηχανής) "http://support.microsoft.com/kb/919196/el-gr" |
|
| |||
| |||
|
Σε ευχαριστώ για την βοήθεια, αλλά δεν κατάφερα τίποτα (ακολούθησα τα βήματα του http://%22http//support.microsoft.co...19196/el-gr%22). Σε ευχαριστώ για τον χρόνο σου. Θα δώ τι θα κάνω
|
|
| |||
| |||
|
Χρήστο καλησπέρα, Το πρόβλημα το έχεις διότι εγκατέστησες το πρόσθετο σε μη έγκυρη διαδρομή. Δες στο συνημμένο αρχείο και ακολούθησε τις οδηγίες. Ελπίζω να σε βοηθήσει.
__________________ Φιλικά ![]() Χρήστος ___________________________ Αυτά που δεν ξέρεις φτιάχνουν μία βιβλιοθήκη που καθένας μας θα ήταν υπερήφανος να έχει. Αν η γνώση δημιουργεί προβλήματα,η άγνοια σίγουρα δεν μπορεί να τα λύσει. |
|
| |||
| |||
|
Παιδιά γειά σας, από την βροχερή Τρίπολη. Συνονόματε σε ευχαριστώ για την βοήθειά σου, αλλά εγώ πήγα μέχρι εκεί που λες να ξετσεκάρω και δούλεψε. Παρακάτω λες : ""Ίσως χρειαστεί να διαγράψεις τυχόν προσαρμοσμένες εντολές που σχετίζονται με τα πρόσθετα αυτά κάνοντας δεξί κλικ στην προσαρμοσμένη εντολή όπως φαίνεται στην παρακάτω εικόνα""". Αυτό δεν το έκανα υπάρχει πρόβλημα;;;;; Σε ευχαριστώ για τον χρόνο σου, αλλά να ξέρετε όλοι εσείς (οι γνώστες των αντικειμένων), ότι ο χρόνος σας δεν πάει χαμένος, όταν βοηθάτε άλλους. Σε ευχαριστώ |
|
| ||||
| ||||
|
Καλησπέρα σε όλους! Παράθεση:
αφού έφτασες μόνος σου (και μπράβο σου) στη λύση του προβλήματος, μπορούσες "χάνοντας" λίγο από το χρόνο σου να ανεβάσεις τη λύση σου στο φόρουμ για να ωφεληθούν και άλλοι ή τουλάχιστον να αναφέρεις ότι έλυσες το πρόβλημα σου (για να μην χάνουν και οι υπόλοιποι το χρόνο τους) .Παράθεση:
περισσότερες προσαρμοσμένες εντολές στη μπάρα εργαλείων (Excel<2007) ή στην κορδέλα(Excel >2003). Κάτω από κανονικές συνθήκες, κατά την απεγκατάσταση ενός πρόσθετου, το ίδιο το πρόσθετο φροντίζει να απομακρύνει εντολές από την μπάρα εργαλείων (Excel<2007) ή από την κορδέλα(Excel >2003) που σχετίζονται με αυτό. Αν όμως "χαθεί" το πρόσθετο οι εντολές θα παραμείνουν στην κορδέλα με αποτέλεσμα οι δεύτερες να εγκαθίστανται για δεύτερη φορά κατά την επανεγκατάσταση του πρόσθετου. Σημείωση: Τα δικά μας πρόσθετα είναι έτσι προγραμματισμένα ώστε πριν από την εγκατάσταση τους να διαγράφουν τυχόν ομώνυμα μενού εντολών αν αυτά ήδη υπάρχουν. Φιλικά Τάσος
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Tasos : 17-10-11 στις 08:40. |
|
| |||
| |||
|
Φίλοι μου γειά σας. Φίλε-Καπετάνιε Τάσο γειά σου ΣΗΜ : Πιστεύω να έκανα σωστά την Παράθεση: αφού έφτασες μόνος σου (και μπράβο σου) στη λύση του προβλήματος, μπορούσες "χάνοντας" λίγο από το χρόνο σου να ανεβάσεις τη λύση σου στο φόρουμ για να ωφεληθούν και άλλοι ή τουλάχιστον να αναφέρεις ότι έλυσες το πρόβλημα σου (για να μην χάνουν και οι υπόλοιποι το χρόνο τους) .Λοιπόν εγώ δεν ανέφερα πουθενά ότι βρήκα την λύση του προβλήματος μόνος μου, παρά απάντησα και ευχαρίστησα τον φίλο Χρήστο (xele3628iw) που με βοήθησε να λύσω το πρόβλημα. Άρα ο οποιοσδήποτε θα μπορούσε να πάει στο συνημμένο του φίλου Χρήστου (xele3628iw) και να δει την λύση. Εγώ δεν το βρήκα μόνος μου για να προτείνω και να ανεβάσω την λύση. Μια φορά που βρήκα την λύση σε άλλο θέμα το ανέβασα, δεν θυμάμαι πότε ήταν, εσύ ως ειδικός μπορείς να το βρεις. Πάντως Φίλε-Καπετάνιε Τάσο, σε ευχαριστώ για την απάντησή σου. Καιρό είχα να πάρω νέα σου και δεν σου κρύβω ότι ανησύχησα. Σας ευχαριστώ!!!! |
|
| |||
| |||
|
Απ' ότι είδα τώρα δεν έκαναν σωστά την παράθεση. Μπορείτε να μου πείτε πως γίνετε;;;; Σας ευχαριστώ
|
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Γενικά] Πρόβλημα στο άνοιγμα ενός φύλλου | xristos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 11-01-15 10:47 |
| [Γενικά] Πρόβλημα στο άνοιγμα του Excel | xristos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 10-01-15 22:36 |
| [ Εκθέσεις ] Πρόβλημα στο άνοιγμα | xristos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 26-03-12 18:45 |
| Πρόβλημα στο άνοιγμα | xristos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 24-02-12 07:10 |
Η ώρα είναι 10:45.

. Αν έχεις χρόνο πέσμου τα βήματα που πρέπει να κάνω (πως και που). Σε ευχαριστώ και πάλι για τον χρόνο σου

.
Υβριδικός τρόπος