Ανανέωση ιστοσελίδας
ms-office.gr > Forum > Microsoft Excel > Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις > [VBA] Κουμπί αναζήτησης για Ημερομηνίες

Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ.

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Prev Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Next
Παλιά 02-10-11, 14:20
Όνομα: Χρήστος
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2003, Ms-Office 2007
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική

Red face

Τάσο σε ευχαριστώ για την απάντησή του και έχω να σου πω τα εξής :
Έχεις δίκαιο για το κείμενο γιατί τα είχα διαβάσει σε κάποιον άλλον φίλο, αλλά το ξέχασα. Δεν θα επαναληφθεί.
Όσο αφορά το μήνυμα που έστειλα ¨"Δοκίμασα το συνημμένο σου αλλά φέρνει μόνο την ημερομηνία και όχι όλα τα δεδομένα που θέλω" (κοίτα το συνημμένο για να δεις τι εννοούσα. Το άνοιξα στο σπίτι που έχω excel 2007, δεν ξέρω αν παίζει ρόλο αυτό.
Αλήθεια πως γίνεται η "Παράθεση:";;; σε ένα κείμενο που θέλω να στείλω;;;
Δεν μου απάντησες σε αυτό που έγραψες "Το παρακάτω δεν ισχύει πια επειδή η χρήση του TextBox σε συνδυασμό με τον κώδικα VBA μπορεί να οδηγήσει σε κρασάρισμα της εφαρμογής:", υπάρχει πρόβλημα σε όσα έχω φτιάξει με TextBox σε συνδυασμό με τον κώδικα VBA ;;;;;;
Έχω κάνει μερικά βήματα στην VBA αλλά δεν μπορώ να βρω αυτό που λες Μπορείς να το εμφανίσεις αν χρειαστεί αν τρέξεις τη μακροεντολή ShowHideTextBox(), μπορείς να μου το δείξεις για να το γνωρίζω σε άλλη εφαρμογή;;;;;
Τέλος έχεις δίκαιο που μου είπες για την λύση (με όνομα ΑΝΑΚΡΙΣΗ*.xls), απλά επειδή δεν δούλευε (γιατί δεν είχα αλλάξει την σειρά της στήλης στην μακροεντολή) και έτσι δεν δούλευε, και πίστευα ότι δεν δουλεύει, αλλά σήμερα το κοίταξα πιο επισταμένα, αφού μου είπες ότι μου έχει δώσει λύση το forum και βρήκα την λύση.
Συγνώμη για τα πολλά λόγια απλά, μετά τα προηγούμενα προβλήματα που δημιούργησα στο forum θέλω να είμαι πιο προσεκτικός, δεν ξέρω αν τα καταφέρω, αλλά το σύγουρο είναι ότι προσπαθώ.
Σε ευχαριστώ για την λύση σου και την λύση του προβλήματος.
Συνημμένα Αρχεία
Τύπος Αρχείου: doc Αναζήτηση-forum.doc (165,5 KB, 34 εμφανίσεις)
Απάντηση με παράθεση

Δικαιώματα - Επιλογές
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε απαντήσεις
Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

Ο κώδικας ΒΒ είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Trackbacks are εκτός λειτουργίας
Pingbacks are εκτός λειτουργίας
Refbacks are εκτός λειτουργίας

Παρόμοια Θέματα

Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Φόρμα Αναζήτησης KTL Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 14 19-10-16 10:36
[VBA] Πρόβλημα Αναζήτησης xristos Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 0 09-07-15 13:33
[Excel07] Κουμπί αναζήτησης σε στήλη sakplak Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 16 16-09-11 23:33
Ερώτημα αναζήτησης kirillos Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 4 07-09-11 18:53
Ιδιαίτερος τρόπος αναζήτησης kon73 Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 0 17-03-09 10:13

Η ώρα είναι 17:48.