| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Φίλοι μου γειά σας. Όλοι σας με βοηθήσατε να φτιάξω σε Excel εύρεση (να βρίσκω ονόματα από στήλη) και στην δ/νση του Τάσου (που κάποιος δίκαια τον ονόμασε Καπετάνιο) xlSearchWildCardsMoreMethods.zip βρήκα πολύ χρήσιμα πράγματα, αλλά όλα για κείμενο. Για Ημερομηνίες υπάρχει κάποιος τρόπος όπως το (AutoFilter(Excel-VBA);;;;. Πιστεύω να έγινα κατανοητός. Σας ευχαριστώ!!!!!
|
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα σε όλους. Χρήστο. Επειδή ο Καπετάνιος, πλέει σε πελάγη δημιουργικότητας αυτές τις μέρες, είπα -σαν νονός του,πού είμαι, να προσπαθήσω να βοηθήσω λίγο εγώ με τις φτωχές γνώσεις μου. Με τον ίδιο τρόπο Χρήστο, που ψάχνεις Κείμενο, ψάχνεις και ότι άλλο χρειάζεσαι. Δηλ. Αριθμούς, Ημερομηνίες κλπ. Δηλαδή στο θέμα "Κουμπί Αναζήτησης σε Στήλη" που βρήκες και το συνημμένο του Τάσου που περιγράφεις, θα βρεις και άλλη μία πρόταση του Τάσου, καθώς και μία πολύ καλή πρόταση του Γιώργου. Πρόσθεσε σε όποια από αυτές θέλεις μία στήλη με Ημερομηνίες και δες πως σου φέρνει και αυτές στην πρώτη γραμμή. Εγώ πήρα το πρώτο συνημμένο του Τάσου, του πρόσθεσα στήλη και σου δείχνω τον τρόπο. Εσύ προσάρμοσέ το, στα δικά σου δεδομένα. Καλό Βράδυ. |
|
| |||
| |||
|
Φίλοι μου γειά σας. Λευτέρη σε ευχαριστώ για τον κόπο σου, αλλά δεν είναι αυτό που θέλω. Εγώ θέλω όπως είναι στο (AutoFilter(Excel-VBA) του καπετάνιου Τάσσου. Δηλαδή επάνω από τις ημερομηνίες να φτιάξω ένα πλαίσιο κειμένου και εκεί να ζητάω την ημερομηνία και να μου την φέρνει μαζεύοντας το κείμενο προς τα πάνω όπως κάνει το (AutoFilter(Excel-VBA).
|
|
| ||||
| ||||
|
Καλησπέρα Χρήστο! Δες μια προσέγγιση στο συνημμένο παρακάτω. Στο κελί D1 πληκτρολογείς την ημερομηνία σύμφωνα με την οποία θέλεις να φιλτράρεις και το αυτόματο φίλτρο εφαρμόζεται αυτόματα. Το παρακάτω δεν ισχύει πια επειδή η χρήση του TextBox σε συνδυασμό με τον κώδικα VBA μπορεί να οδηγήσει σε κρασάρισμα της εφαρμογής: Παράθεση:
Καλή συνέχεια! Φιλικά Τάσος
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Tasos : 01-10-11 στις 22:13. |
|
| |||
| |||
|
Παιδιά-Συνεργάτες-Φίλοι ΚΑΛΗΜΕΡΑ και ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ. Φίλε Τάσο μάλλον Καπετάνιε-Τάσο γειά σου. Σε ευχαριστώ για την απάντησή σου, αλλά έχω μερικά ερωτήματα να σου κάνω. 1) Δοκίμασα το συνημμένο σου αλλά φέρνει μόνο την ημερομηνία και όχι όλα τα δεδομένα που θέλω. 2) Στο συνημμένο που στέλνω έχω φτιάξει AutoFilter (όπως θα δεις) βάσει της βοήθειά σου σε κάποιο ερώτημά μου υπάρχει πρόβλημα με αυτό που λες "Το παρακάτω δεν ισχύει πια επειδή η χρήση του TextBox σε συνδυασμό με τον κώδικα VBA μπορεί να οδηγήσει σε κρασάρισμα της εφαρμογής:";;;;; και 3) Έχω κάνει μερικά βήματα στην VBA αλλά δεν μπορώ να βρω αυτό που λες Μπορείς να το εμφανίσεις αν χρειαστεί αν τρέξεις τη μακροεντολή ShowHideTextBox(), μπορείς να μου το δείξεις για να το γνωρίζω σε άλλη εφαρμογή;;;;; Στο συνημμένο θα ήθελα να κάνω αναζήτηση βάσει του Επωνύμου αλλά και βάσει της Ημ. Θανάτου.
|
|
| ||||
| ||||
|
Χρήστο καλημέρα! Για να είναι ευανάγνωστο το κείμενο των μηνυμάτων λάβε υπόψη σου τα παρακάτω:
Παράθεση:
Παράθεση:
Πριν από ένα μήνα περίπου πήρες από το φόρουμ περισσότερα συνημμένα (με όνομα ΑΝΑΚΡΙΣΗ*.xls) τα οποία έλυναν το ζητούμενο σου και τότε και τώρα. Άνοιξε τα και εκεί θα βρεις τη λύση που ζητάς. Φιλικά Τάσος
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών |
|
| |||
| |||
|
Τάσο σε ευχαριστώ για την απάντησή του και έχω να σου πω τα εξής : Έχεις δίκαιο για το κείμενο γιατί τα είχα διαβάσει σε κάποιον άλλον φίλο, αλλά το ξέχασα. Δεν θα επαναληφθεί. Όσο αφορά το μήνυμα που έστειλα ¨"Δοκίμασα το συνημμένο σου αλλά φέρνει μόνο την ημερομηνία και όχι όλα τα δεδομένα που θέλω" (κοίτα το συνημμένο για να δεις τι εννοούσα. Το άνοιξα στο σπίτι που έχω excel 2007, δεν ξέρω αν παίζει ρόλο αυτό. Αλήθεια πως γίνεται η "Παράθεση:";;; σε ένα κείμενο που θέλω να στείλω;;; Δεν μου απάντησες σε αυτό που έγραψες "Το παρακάτω δεν ισχύει πια επειδή η χρήση του TextBox σε συνδυασμό με τον κώδικα VBA μπορεί να οδηγήσει σε κρασάρισμα της εφαρμογής:", υπάρχει πρόβλημα σε όσα έχω φτιάξει με TextBox σε συνδυασμό με τον κώδικα VBA ;;;;;; Έχω κάνει μερικά βήματα στην VBA αλλά δεν μπορώ να βρω αυτό που λες Μπορείς να το εμφανίσεις αν χρειαστεί αν τρέξεις τη μακροεντολή ShowHideTextBox(), μπορείς να μου το δείξεις για να το γνωρίζω σε άλλη εφαρμογή;;;;; Τέλος έχεις δίκαιο που μου είπες για την λύση (με όνομα ΑΝΑΚΡΙΣΗ*.xls), απλά επειδή δεν δούλευε (γιατί δεν είχα αλλάξει την σειρά της στήλης στην μακροεντολή) και έτσι δεν δούλευε, και πίστευα ότι δεν δουλεύει, αλλά σήμερα το κοίταξα πιο επισταμένα, αφού μου είπες ότι μου έχει δώσει λύση το forum και βρήκα την λύση. Συγνώμη για τα πολλά λόγια απλά, μετά τα προηγούμενα προβλήματα που δημιούργησα στο forum θέλω να είμαι πιο προσεκτικός, δεν ξέρω αν τα καταφέρω, αλλά το σύγουρο είναι ότι προσπαθώ. Σε ευχαριστώ για την λύση σου και την λύση του προβλήματος. |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| Φόρμα Αναζήτησης | KTL | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 14 | 19-10-16 10:36 |
| [VBA] Πρόβλημα Αναζήτησης | xristos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 09-07-15 13:33 |
| [Excel07] Κουμπί αναζήτησης σε στήλη | sakplak | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 16 | 16-09-11 23:33 |
| Ερώτημα αναζήτησης | kirillos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 07-09-11 18:53 |
| Ιδιαίτερος τρόπος αναζήτησης | kon73 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 17-03-09 10:13 |
Η ώρα είναι 09:54.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο