| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα σε όλους.Είναι το πρώτο μήνυμα μου και θα ήθελα πραγματικά να ευχαριστήσω όλα τα μέλη και ιδιαίτερα τους διαχειριστές του φόρουμ για τά τόσα πολύτιμα βοηθήματα και που έχω βρεί εδώ μέσα, αλλά και για τις εύστοχες απαντήσεις - παρατηρήσεις στα διάφορα προβλήματα - απορίες των μελών του φόρουμ. Έχω το εξής πρόβλημα: Σε ένα αρχείο excel υπάρχουν κάποια άρθρα Τιμολογίου. Στην στήλη Α είναι ο κωδικός του άρθρου στην στήλη Β είναι η συμβατική τιμή του άρθρου σε Ευρώ και στην στήλη C η συμβατική τιμή του άρθρου ολογράφως. Επειδή τα άρθρα είναι πολλά, περίπου 200 και επειδή οι τιμές αλλάζουν σε πολλά απ αυτά τακτικά και για διαφόρους λόγους, μήπως υπάρχει κάποια Μακροεντολή ώστε η τιμή ολογράφως στην στήλη C να παίρνετε αυτόματα από την στήλη Β ; και αυτό γιατί το να αλλάξεις τόσα άρθρα με το χέρι και χρονοβόρο είναι και η περίπτωση να κάνεις κάτι λάθος είναι πολύ πιθανόν. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.
|
|
| |||
| |||
|
Βαγγέλη καλησπέρα. Καλώς ήρθες στην παρέα. Απάντηση στο θέμα σου, θα βρείς στα χρήσιμα αρχεία και παραδείγματα, στην αρχική σελίδα του FORUM. Πές μας, αν αυτό ήταν το ζητούμενό σι=ου και αν λύθηκε. |
|
| |||
| |||
|
Λευτέρη καλησπέρα!!Σε ευχαριστώ για την άμεση απάντησή σου .Θα το δοκιμάσω και θα ενημερώσω άμεσα. Καί πάλι ευχαριστώ πολύ!!!!!
|
|
| |||
| |||
|
Λευτέρη καλημέρα. Το δοκίμασα και Λειτουργεί άψογα, είναι αυτό ακριβώς που ζητούσα . σε ευχαριστώ πάρα πολύ!
|
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα σε όλους. Βαγγέλη, ευχαριστώ για την ανταπόκριση. Εκείνο που ξέχασα να γράψω(Βιαζόμουν να πάω σπίτι μου), είναι πως Δημιουργός του έργου, είναι ο Τάσος. Κατά συνέπεια, σε αυτόν ανήκει το ευχαριστώ σου. |
|
| |||
| |||
|
Τις ευχαριστίες μου και στον Τάσο και σε όλους τους συντελεστές του Φόρουμ. Είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενος που σας γνώρισα!
|
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Συναρτήσεις] Μετατροπή αριθμού σε κείμενο | taseftim | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 23-06-20 18:21 |
| [Συναρτήσεις] Εξαγωγη αριθμων απο κειμενο και προσθεση τους | dealer_xm | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 05-05-16 17:34 |
| Μετατροπή Ποσού σε Κείμενο | Χρήστος | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 11-02-12 21:07 |
| [Συναρτήσεις] Μετατροπή αριθμού σε κείμενο | mitsodou | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 10 | 25-05-11 08:12 |
| [Συναρτήσεις] Μετατροπή ημερομηνίας σε κείμενο | PanosPan | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 15 | 02-12-10 17:30 |
Η ώρα είναι 17:25.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο