| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα σε όλο το φόρουμ , Θα ήθελα να ρωτησω καταρχάς αν και κατα πόσο είναι εύκολο να κάνω το εξής ..... Εχω έναν πίνακα με 3 στήλες 1η στήλη --> α/α 2η στηλη --> Θέλω να μου βάζει μια εικόνα 3η στήλη --> όνομα αρχείου χωρίς επέκταση Θέλω βάζωντας το όνομα του αρχείου στην 3η στήλη , να πηγαίνει σε συγκεκριμένο φάκελο και να διαβάζει το αρχείο με το ίδιο όνομα και με επέκταση jpg ή bmp ή κάποιας εικόνας , αυτο και η διαδρομή να είναι στάνταρ δεν με πειράζει. Το 2ο θέμα μου είναι , θέλω να φτιάξω έναν πίνακα , που να μπορώ να τον αλλάζω , να τον ανεβάζω στο ιντερνετ και απο εκεί να προβάλω τον πίνακα στο html αρχείο μου ... Επίσης αν δεν είναι δυνατό να γίνει κάποιο απο τα παραπάνω , μήπως υπάρχει κάτι παρόμοιο ή πιο ευκολο να φτιάξω για να δώσω λύση στα θέματα παραπάνω :) Ευχαριστώ πάρα πολύ για την βοήθεια εκ των προτέρων γιατί απο αρκετά θέματα του φόρουμ έχω ήδη βοηθηθεί ήδη !!! Χρυσόστομος ![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Μορφοποίηση] Εκτύπωση εικόνας | Γιάννης Αγγέλης | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 04-02-15 16:14 |
| [VBA] Εισαγωγή εικόνας και προσαρμογή της | jockey17 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 30-01-15 16:39 |
| [Excel07] Save full html Page | jimrenoir | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 03-12-14 01:52 |
| [ Εκθέσεις ] Εισαγωγή εικόνας και εκτύπωση κάθε εγγραφής ξεχωριστά | elepap | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 23-07-12 20:16 |
Η ώρα είναι 15:54.

Θεματικός Τρόπος