| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα στην παρέα! Στο επισυναπτόμενο αρχείο θέλω να αντιμετωπίσω το εξής πρόβλημα. Έχω σε ένα φύλλο μια κατάσταση με 10 ΑΦΜ. Σε άλλο φύλλο μια κατάσταση με 10 άλλα ΑΦΜ. Κάποια από αυτά είναι κοινά. Θέλω να απομονώσω, σε μια στήλη (στήλη 3), τα ΑΦΜ που ΔΕΝ είναι κοινά. Βρήκα αυτό το post "http://www.ms-office.gr/forum/excel-...-se-stili.html" αλλά δεν μπορώ να ανοίξω το zip του Τάσου. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας. |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| Μη εμφάνιση τιμών με κριτήριο σε φόρμα | George Nestor | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 26-05-15 12:20 |
| [Συναρτήσεις] Πλήθος μοναδικών ημερομηνιών στο Excel | serafeim | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 06-02-14 08:33 |
| [ Ερωτήματα ] Εύρεση μοναδικών εγγραφών | marpapa | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 25-07-12 23:52 |
| Εμφάνιση τιμών σε μια στήλη | synti | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 01-04-11 00:11 |
| Εμφάνιση πολλαπλών τιμών σε λίστα | Σπύρος | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 15-04-10 10:13 |
Η ώρα είναι 11:43.

Θεματικός Τρόπος