| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα σε όλους τους φίλους.Ανεβάζω ένα θέμα που αφορά τη διάσπαση του περιεχομένου ενός κελιού σε άλλα κελιά.Χρησιμοποίησα τη συνάρτηση TRIM για απαλοιφή τυχόν κενών, τη συνάρτηση FIND για να δούμε που βρίσκεται το κενό, τη συνάρτηση LEN για μέτρημα των γραμμάτων και του κενού και στο τέλος τις συναρτήσεις LEFT & RIGHT. Το ερώτημα μου είναι, ενώ μου κάνει την πρώτη διάσπαση δε μπορώ να βρώ πως θα κάνουμε και τις επόμενες διασπάσεις. Θα ήθελα μια βοήθεια με τις συγκεκριμένες συναρτήσεις και όχι με τον κλασικό τρόπο από ΔΕΔΟΜΕΝΑ-ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΕ ΣΤΗΛΕΣ μιας και είναι μια χρονοβάρα διαδικασία και έχω μια λίστα 500 ατόμων σε διαφορετικά φύλλα. Ευχαριστώ |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Excel07] Εμφάνιση περιεχόμενου ενεργού κελιού σε άλλο φύλλο | ggatzos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 16-01-14 10:38 |
| [Συναρτήσεις] Διάσπαση κειμένου σε αλλα κελιά | Ρούλα | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 07-04-13 18:52 |
| [VBA] Μετατροπή περιεχομένου κελιού σε hyperlink για άλλο κελί | ΓιάννηςΔ | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 10-10-12 16:34 |
Η ώρα είναι 06:55.

Θεματικός Τρόπος