Ανανέωση ιστοσελίδας
ms-office.gr > Forum > Microsoft Excel > Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις > [Συναρτήσεις] Διάσπαση περιεχομένου κελιού σε άλλα.

Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ.

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Prev Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Next
Παλιά 26-06-11, 18:41
Όνομα: ΤΖΙΜΗΣ
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2003, Ms-Office 2016
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική

Περιοχή: Πύργος Ηλείας
Προεπιλογή Διάσπαση περιεχομένου κελιού σε άλλα.

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους.Ανεβάζω ένα θέμα που αφορά τη διάσπαση του περιεχομένου ενός κελιού σε άλλα κελιά.Χρησιμοποίησα τη συνάρτηση TRIM για απαλοιφή τυχόν κενών, τη συνάρτηση FIND για να δούμε που βρίσκεται το κενό, τη συνάρτηση LEN για μέτρημα των γραμμάτων και του κενού και στο τέλος τις συναρτήσεις LEFT & RIGHT.
Το ερώτημα μου είναι, ενώ μου κάνει την πρώτη διάσπαση δε μπορώ να βρώ πως θα κάνουμε και τις επόμενες διασπάσεις.
Θα ήθελα μια βοήθεια με τις συγκεκριμένες συναρτήσεις και όχι με τον κλασικό τρόπο από ΔΕΔΟΜΕΝΑ-ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΕ ΣΤΗΛΕΣ μιας και είναι μια χρονοβάρα διαδικασία και έχω μια λίστα 500 ατόμων σε διαφορετικά φύλλα.
Ευχαριστώ
Συνημμένα Αρχεία
Τύπος Αρχείου: xls PRD.xls (16,5 KB, 40 εμφανίσεις)
Απάντηση με παράθεση

Δικαιώματα - Επιλογές
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε απαντήσεις
Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

Ο κώδικας ΒΒ είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Trackbacks are εκτός λειτουργίας
Pingbacks are εκτός λειτουργίας
Refbacks are εκτός λειτουργίας

Παρόμοια Θέματα

Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
[Excel07] Εμφάνιση περιεχόμενου ενεργού κελιού σε άλλο φύλλο ggatzos Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 7 16-01-14 10:38
[Συναρτήσεις] Διάσπαση κειμένου σε αλλα κελιά Ρούλα Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 6 07-04-13 18:52
[VBA] Μετατροπή περιεχομένου κελιού σε hyperlink για άλλο κελί ΓιάννηςΔ Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 3 10-10-12 16:34

Η ώρα είναι 07:53.