Ανανέωση ιστοσελίδας
ms-office.gr > Forum > Microsoft Excel > Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις > [Συναρτήσεις] Αύξων αριθμός σε κάθε Δικάσιμο

Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ.

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Prev Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Next
Παλιά 26-05-11, 16:32
Xristos
Guest

Red face Αύξων αριθμός σε κάθε Δικάσιμο

Παιδιά γειά σας. Στις 22-5-2011 είχα στείλει ένα ερώτημα ""Στην στήλη Κ να παίρνει αυτόματα το Α/Α ανάλογα με την ημερομηνία στην στήλη J""" και μου είχε απαντήσει ο (Θανάσης) #4 με την συνάρτηση L2=COUNTIF($K$1:K2;K2), αλλά στην πορεία είδα ότι δεν δουλεύει σωστά (όχι η συνάρτηση) αλλά η σκέψη μου. Λοιπόν στο συνημμένο έγγραφο που σας στέλνω θέλω στην στήλη Κ να παίρνει αυτόματα το Α/Α ανάλογα με τον συνδυασμό των ημερομηνιών των στηλών Μ & J. Δηλαδή στην στήλη Μ είναι η ημερομηνία που εγγράφηκε η αγωγή και στην στήλη J (που είναι και η τελική) είναι η δικάσιμος, δηλ θα πρέπει να έχει τον Α/Α που σημειώνω με κόκκινο
Συνημμένα Αρχεία
Τύπος Αρχείου: xls Α_Α-ΠΙΝΑΚΙΟΥ.xls (30,5 KB, 42 εμφανίσεις)
Απάντηση με παράθεση

Ετικέτες
countif, novba, sumproduct, συναρτήσεις, ταξινόμηση

Δικαιώματα - Επιλογές
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε απαντήσεις
Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

Ο κώδικας ΒΒ είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Trackbacks are εκτός λειτουργίας
Pingbacks are εκτός λειτουργίας
Refbacks are εκτός λειτουργίας

Παρόμοια Θέματα

Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Αύξων αριθμός σε κάθε έτος Xristos Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 20 10-01-17 17:08
[Συναρτήσεις] Αύξων αριθμός σε φίλτρο xristos Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 3 01-11-15 22:00
Εκτέλεση ερωτήματος κάθε 1η του μήνα gmax Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 8 07-05-15 12:50
[Μορφοποίηση] Κλείδωμα κελιού μετά απο κάθε εγγραφή. makoulis Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 7 21-11-11 10:37
[Συναρτήσεις] Αύξων αριθμός σε κάθε ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Xristos Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 11 19-07-11 17:47

Η ώρα είναι 17:36.