| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Παιδιά γειά σας. Στις 22-5-2011 είχα στείλει ένα ερώτημα ""Στην στήλη Κ να παίρνει αυτόματα το Α/Α ανάλογα με την ημερομηνία στην στήλη J""" και μου είχε απαντήσει ο (Θανάσης) #4 με την συνάρτηση L2=COUNTIF($K$1:K2;K2), αλλά στην πορεία είδα ότι δεν δουλεύει σωστά (όχι η συνάρτηση) αλλά η σκέψη μου. Λοιπόν στο συνημμένο έγγραφο που σας στέλνω θέλω στην στήλη Κ να παίρνει αυτόματα το Α/Α ανάλογα με τον συνδυασμό των ημερομηνιών των στηλών Μ & J. Δηλαδή στην στήλη Μ είναι η ημερομηνία που εγγράφηκε η αγωγή και στην στήλη J (που είναι και η τελική) είναι η δικάσιμος, δηλ θα πρέπει να έχει τον Α/Α που σημειώνω με κόκκινο |
| Ετικέτες |
| countif, novba, sumproduct, συναρτήσεις, ταξινόμηση |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| Αύξων αριθμός σε κάθε έτος | Xristos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 20 | 10-01-17 17:08 |
| [Συναρτήσεις] Αύξων αριθμός σε φίλτρο | xristos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 01-11-15 22:00 |
| Εκτέλεση ερωτήματος κάθε 1η του μήνα | gmax | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 8 | 07-05-15 12:50 |
| [Μορφοποίηση] Κλείδωμα κελιού μετά απο κάθε εγγραφή. | makoulis | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 21-11-11 10:37 |
| [Συναρτήσεις] Αύξων αριθμός σε κάθε ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ | Xristos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 11 | 19-07-11 17:47 |
Η ώρα είναι 17:36.

Θεματικός Τρόπος