| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα σε όλους Έχω ένα αρχείο Excel απο το οποίο αντιγράφω δεδομένα και τα επικολλώ σε ένα άλλο αρχείο που είναι αποθηκευμένο σε ένα άλλο δίσκο (S). Αυτοματοποίησα την διαδικασία γράφοντας τον παρακάτω κώδικα: Κώδικας: Sub Insert()
Rows("8:8").Select
Range(Selection, Selection.End(xlDown)).Select
Selection.Copy
ChDir "S:\test"
Workbooks.Open Filename:= _
"S:\test\test1.xls"
Windows("test1.xls").Activate
Dim FirstBlankCell As Range
Set FirstBlankCell = Range("A" & Rows.Count).End(xlUp).Offset(1, 0)
FirstBlankCell.Activate
ActiveSheet.Paste
FirstBlankCell.Select
ThisWorkbook.Activate
ActiveWorkbook.Save
Windows("test1.xls").Activate
ActiveWorkbook.Save
Application.Quit
End Sub
1) Όταν το αρχείο ("test1.xls") είναι ανοικτό μου βγάζει Run-time error '1004': Paste method of Worksheet class failed 2) Όταν δεν έχω πρόσβαση στον δίσκο (S) (Δίσκος Δικτύου) μου βγάζει Run-time error '76': Path not found Το ζητούμενο είναι η σύνταξη του κώδικα έτσι ώστε στην πρώτη περίπτωση να έχουμε ένα MsgBox που να λέει (Κλείστε το αρχείο "test1.xls") και στη δεύτερη να λέει (είστε εκτός δικτύου) Ευχαριστώ εκ των προτέρων Γιώργος |
| Ετικέτες |
| vba |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| Αντιγραφή και επικόλληση (Copy-Paste) | parara | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 04-03-16 16:28 |
| [Μορφοποίηση] Αντιγραφή - Επικόλληση | Γιώργος Κ. | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 11-01-16 11:46 |
| [Γενικά] Αντιγραφή επικόλληση στο πρώτο κενό κελί | PANIK | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 22-04-12 10:39 |
| [Excel07] Αντιγραφή/Επικόλληση χωρίς να χάνεται η εντολή | mtheristis | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 15-08-11 19:26 |
| [ Φόρμες ] Αντιγραφή και επικόλληση | mgeorge | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 8 | 12-06-11 20:52 |
Η ώρα είναι 20:25.

Θεματικός Τρόπος