Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
![]()
Καλημέρα σέ όλα τα μέλη του forum. Exω μια βάση με Login και εχω βάλει μενού την εντολή Ραντεβού.Tην έχω μετατρέψει σε MDE.Στο συγκεκριμένο Login που επισυνάπτω η εντολή Ραντεβού δουλεύει χωρίς να έχω βάλει user name και Password.Mήπως γνωρίζει κάποιο μέλος τι πρέπει να κάνω για να ενεργοποιείται η εντολή μετά την προσθήκη username και password.Επισυνάπτω την βάση σε mdb και MDE. Αλεξανδρος |
| |||
| |||
![]()
Καλησπέρα φίλε Αλέξανδρε. Αν κατάλαβα καλά αυτό που θέλεις τότε νομίζω ότι είναι πολύ απλό. Αυτό που θα πρέπει να κάνεις είναι να ορίσεις την ιδιότητα " Αποκλειστική "της φόρμας frmSplash από "Όχι" σε "Ναι". Προβολή σχεδίασης - ιδιότητες φόρμας - καρτέλα "Αλλα" - Αποκλειστική "Ναι". Δοκίμασέ το και πες μου αν είναι αυτό που θες. Φιλικά Δημήτρης |
| |||
| |||
![]()
Δημήτρη καλημέρα Τελικά ήταν αυτό.Σέυχαριστώ για την βοηθειά σου. Αλέξανδρος |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
login users σε νεα βαση δεσομενων | sfedona85 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 8 | 06-05-18 23:09 |
Admin Login Form | Dimitriss | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 21-12-15 11:08 |
[ Φόρμες ] Login σε φορμα | konskeme | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 12-06-13 21:22 |
[ Ασφάλεια] Κωδικοί σε φόρμα Login | xristos0718 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 07-02-12 08:48 |
Φόρμα Login στην Access | Tasos | Access samples - Χρήσιμα αρχεία & παραδείγματα | 0 | 06-02-12 19:39 |
Η ώρα είναι 22:50.