| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Γεια σας. Ζητώ τη βοήθειά σας στο εξής: (...αν μπορεί να γίνει αυτό που σκέφτομαι) Θα ήθελα καθώς μπένω για να γράψω σ' ένα πεδίο μιας φόρμας( με το που κάνω κλικ δηλαδη) να αναδύεται μια μικρούλα φόρμα η οποία να έχεις κουμπάκια για τους αριθμούς 1,2,3....20 καθώς επίσης και κουμπί για την υποδιαστολή και ένα κουμπάκι κλεισίματος. Οπότε κάνοντας κλικ πχ στα κουμπάκια 1 και 3, να είναι σαν να πληκτρολόγησα τον αριθμό 13. Ελπίζω να έγινα κατανοητός. ...Θα μου πείτε τώρα, κάνε το ίδιο χρησιμοποιώντας το on screen keyboard, και δεν έχετε άδικο... αλλά αν υπάρχει λύση στη σκέψη μου θα ήταν σαφώς καλύτερη. Ευχαριστώ. |
|
| ||||
| ||||
|
Σου εκανα μια ΒΔ με δυο ειδη φορμες που κανουν την δουλεια που ζητας. Πιστευω οτι ειναι αυτο που θελεις. Καλη συνεχεια...
__________________ http://www.facebook.com/home.php?ref...00000309992857 |
|
| |||
| |||
|
Πραγματικά εντυπωσιακό. Σ' ευχαριστώ πολύ. Πιστεύω οτι θα μπορέσεις να το τροποποιήσεις έτσι ώστε η κύρια φόρμα να έχει 2 πεδία(Π1, Π2)) και με το που μπένω για επεξεργασία στο ένα(Π1) να ανοίγει αυτόματα η φόρμα πληκτρολόγιο (να μην πατάω δηλαδή κουμπάκι), οπότε να γράφω στο Π1. Αν μπω για επεξεργασία στο άλλο πεδίο(Π2) να ανοίγει πάλι αυτόματα η φόρμα πληκτρολόγιο, οπότε να ξαναγράφω. Θα μπορούσαν άραγε τα πεδία (Π1 και Π2) να μην είναι μη δεσμευμένα αλλά να είναι πεδία ενός πίνακα; |
|
| |||
| |||
|
Kαλημέρα Τόλη και χρήστο Απευθύνομαι βασικά στον Τόλη εαν εχει κάτι ανάλογο σε πληκτρολόγιο .Θέλω ένα πληκτρολόγιο γιατι κάνω σχεδόν την ίδια κατασκευή απο ότι βλέπω μετον Χρήστο.Θέλω να πατάω τα γράμματα και να γράφω το όνομα χρήστη μέσα στο πλαίσιο κειμένου της frmSplash.Θα ανεβάσω ένα μέρος απο την κατασκευή να δείτε τι θέλω να κάνω.Θέλω να λειτουργει η κατασκευή TouchScreen Μετά θα του βάλω και ήχο σε κάθε κουμπί.Αλλά αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με τον ήχο όταν είναι ομαδα απο κουμπιά όπως το πληκτρολόγιο πχ.Μήπως πρέπει να τα περικλείω τα κουμπια εντολής μέσα σε border και να βάλω κώδικα MouseOverMe;ετσι ώστε όταν πάω να πατήσω το άλλο γραμμα να επαναλαμβάνει τον ήχο; Αλέξανδρος |
|
| ||||
| ||||
|
Χρηστο οι ερωτησεις σου ειναι τοσο απλες που δεν μπορω να καταλαβω που δυσκολευεσαι να το φτιαξεις μονος σου βαζοντας ενα πινακα πισω απο την φορμα και τον κωδικα πισω απο το στοιχειο ελεγχου μεσο του OnEnter για παραδειγμα κλπ κλπ. Αλεξανδρε προσπαθησε να διαμορφωσεις την ΒΔ σου με αυτην που εχω ανεβασει. Μετα θα δουμε και το θεμα του Ηχου. Σε αυτο το επιπεδο Ενα Ενα τα φτιαχνουμε και μετα προχωραμε. Τελος θα ηθελα να παρακαλεσω ολους τους φιλους να προσπαθητε μονοι σας λιγο παραπανω και οταν πραγματικα ερχεστε σε αδιεξοδο τοτε να ζητατε βοηθεια απο το φορουμ. Καλη συνεχεια...
__________________ http://www.facebook.com/home.php?ref...00000309992857 |
|
| |||
| |||
|
Έχεις δίκιο φίλε μου, θα το δουλέψω και θα σε ενημερώσω. Σ' ευχαριστώ.
|
|
| |||
| |||
|
OK Tόλη ευχαριστώ
|
|
| |||
| |||
|
Το έκανα με δυο παραλλαγές. Τόλη, ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Χρήστος : 16-10-16 στις 18:58. |
|
| ||||
| ||||
|
Καλημέρα σε όλους! Δείτε και μια λίγο διαφορετική προσέγγιση στο συνημμένο παρακάτω. Φιλικά Τάσος
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Tasos : 22-01-11 στις 22:05. Αιτία: Διόρθωση της ετικέτας του Label-κουμπιού 7 |
|
| |||
| |||
|
Ιδιαίτερα εντυπωσιακό. Όμως το κουμπάκι 7 αντιστοιχεί στον αριθμό 6. |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Γενικά] προβλημα πληκτρολογησης | panths | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 02-11-16 11:09 |
| [Συναρτήσεις] Εμφάνιση Αριθμών | serres | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 23-05-16 18:28 |
| [Συναρτήσεις] Κατάταξη αρίθμων | manolis | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 11-06-14 22:23 |
| [Γενικά] Αφαίρεση αριθμών | xray2201 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 19-10-13 10:37 |
| [Γενικά] Εμφανιση αριθμων | manolis | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 24-03-11 19:20 |
Η ώρα είναι 09:56.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο